Annonce
28/07-15 00:00; Opdateret: 10/08-15 10:34

Nyd smukke Nordjylland på Hotel LisboaNyd smukke Nordjylland på Hotel Lisboa

Hotel Lisboa er et hyggeligt og lyst hotel placeret i den sydlige ende af Frederikshavn tæt på skov og strand.

Bildstrecke im Grossformat »

Hotel Lisboa er det perfekte udgangspunkt for en ferie i Nordjylland, hvor der ikke er langt til gode shopping-muligheder og spændende, kulturelle oplevelser. Der er ligeledes kun fem minutters gang til stranden og naturskønne Bangsbo.

Læs mere om tilbuddet her

Det meget smukke Bangsbo-område omfatter en stor Dyrehave med råvildt, Botanisk Have, Pikkerbakken med udsigt over Kattegat, Niels Juels Kanoner samt naturligvis Bangsbo Hovedgård, der danner rammen om Bangsbo Museum. I Bangsbo området er der desuden gode muligheder for at være aktiv med blandt andet gode mountain bike stier og mulighed for at fiske i åen.

Bangsbo byder også på spændende gastronomiske oplevelser på Restaurant Møllehuset, som ligger smukt placeret inde i skoven ved åen. Et ophold på Hotel Lisboa kan med fordel kombineres med en frokost eller middag i de hyggelige gamle stuer på Møllehuset. Her byder køkkenet på kreative retter kreeret af sæsonenes gode råvarer.

Hent dit specielle tilbuddet nu

Pris pr. person i dobbeltværelse kr. 499,-. SPAR kr. 194,-.

Tilbuddet indeholder:
1 x overnatning
1 x morgenbuffet
1 x 2 retters menu på Restaurant Møllehuset

Hotellets 32 dobbeltværelser fremstår lyse og hjemlige med eget toilet/bad, fladskærms-tv og gratis trådløst internet. Der er gratis parkering lige uden for døren og en lækker morgenbuffet inklusiv i prisen. Værelser ligger i en separat bygning og sikrer på den måde en fredeligt ophold, hvor der er mulighed for at slappe helt af.

Ankomst tirsdag til lørdag i perioden 1/9 - 30/11 2015. Ved telefonbooking oplyses priskode L17d

Hvad tænker du..?