Annonce
13/08-15 09:12; Opdateret: 09/09-15 09:26

Nyd et MiniCruise for hele familienNyd et MiniCruise for hele familien

Prøv et MiniCruise med DFDS Seaways til hele familien, hvor der er tid til nærvær og hygge.

Sejl på MiniCruise med familien og oplev det gode samvær. MiniCruiset varer 3 dage, og skibet er ladet med oplevelser til store og små, der garanterer et par dage med familiehygge.

På Oslobåden står ferierne i børnenes tegn. Der er ekstra stort børneprogram, hvor ’Jack the Pirate’ og hans pirater underholder de kære små. Der laves ansigtsmaling, man kan få ballondyr, konkurrencer og skattejagt om bord på skibet.

Læs mere her

Der er også noget for de voksne. I kan slappe af på soldækket, hvor der findes hyggelig caféer og rig mulighed for at shoppe. Alt i alt, er der rig mulighed for familiehygge og samvær.

I Oslo har I hele 7 timer til egne oplevelser. Oslobåden sejler helt ind til centrum, så der er ganske kort gang til Akershus Fæstning, Aker Brygge og Operaen. Oslo har flere spændende museer i børnehøjde, der er gode oplevelser at hente på f.eks. Nobels Fredssenter, Kon-Tiki , Fram og Teknisk Museum.

Book din MiniFerie her

Lige nu kan du få dette MiniCruise for 4 pers. fra 349,- pr. person.

Servicetillæg: kr. 150,- pr. bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse, kr. 75,- i onlinebookingtillæg ved bestilling online. Ovenstående priseksempel er inkl. indvendig 4-køjes Seaways Class kahyt ved afrejse søndag-onsdag den 10.06.15.

LÆS OGSÅ: Rejs til Oslo på et CityCruise inkl. hotelophold

LÆS OGSÅ: Romantisk MiniCruise for 2 personer

LÆS OGSÅ: Ny friheden på en kør-selv-ferie til Norge

Hvad tænker du..?
Flere annoncer