Annonce
29/01-15 23:43; Opdateret: 28/05-15 16:03

Sommerferie på RhodosSommerferie på Rhodos

Oplev det skønne Grækenland i sommerferien og spar mange penge

storybild

Rhodos er den perfekte ferieø i det græske øhav, og nu kan du opleve den til sommer til en ganske fantastisk pris.

Du får flyrejsen tur/retur og ophold på hotel eller i lejlighed til bundpris, det eneste du skal klare selv er transport fra lufthavnen til dit hotel, det gør du nemt med bus eller taxi. Transfer kan også tilkøbes som tilvalg.

Se hele udvalget her

Du kan vælge mellem masser af forskellige hoteller og lejlighedshoteller, bare klik på linket så ser du alle muligheder. Der er afrejse på mange datoer i juli måned, og hvis du vil kan du også vælge at forlænge din rejse til f.eks 11, 12 eller 14 dage.

Rhodos er nok den mest alsidige ø i det græske ørige og den 4. største i Grækenland.

Både børnefamilier, par og festglade unge trives her, og der findes noget for alle - uanset hvilke drømme man har. Der er fine strande rundt omkring på hele øen, og mange af stederne er lavvandede og børnevenlige, først og fremmest på østkysten.

På Rhodos finder man charmerende landsbyer, fantastiske strande og en flot natur. Rhodos' historie er interessant og stammer helt tilbage fra middelalderen. Med en lejet bil får man meget ud af ferien, og på denne måde kan man komme frem til de fleste hjørner og afkroge på øen, finde bortgemte badesteder og opleve Rhodos' interessante historie, som stammer fra antikken.

Se hele udvalget her

På vestkysten er ferielivet mere roligt, og de bedste strande finder man langs østkysten. Fornøjelseslivet i Rhodos by kan blive hektisk i højsæsonen. Men kort sagt: Der er noget for alle!

Inkluderet i prisen:

Flyrejse tur/retur fra København
8 nætter på hotel eller i lejlighed
Morgenmad er inkluderet nogle steder, men ikke alle

Ikke inkluderet:

Transfer på Rhodos
Rejseforsikring
Andre måltider

Rejsen arrangeres af Solfaktor.dk

Flere annoncer