Annonce
09/10-15 12:53

Vælg mellem 4 fantastiske drømmerejserVælg mellem 4 fantastiske drømmerejser

Disse fire ferieoplevlser tager dig til fire vidt forskellige verdenshjørner og viser dig det bedste, hvad destinationen har at tilbyde.

storybild

Dubai, Zanzibar, De Dansk Vestindiske Øer eller Kina - du kan helt frit vælge, hvilken drømmerejse du vil opleve.

Disse ferieoplevelser er ikke bare til forskellige destinationer, men er også forskellige måder at rejse på. Dubai er et luksus-krydstogt, der tager dig fra Dubai til Khasab, Oman og Muscat, Oman til Abu Dhabi.

På dette luksus-krydstogt kan du bl.a. opleve de pompøse bygninger, der nærmest er kunstværker i sig selv, i Dubai, den enestående Musandamhalvøe og den traditionsrige by, Muscat.

Læs mere om ferien til Dubai her

Afrejse fra København 13. marts 2016. Pris pr. person fra kr. 13.998 v/min 2 personer

Zanzibar er kendt som det Indiske Oceans ukronede juvel med kridhvide sandstrande, azurblåt hav og de svejende palmer på bounty-stranden. Her kan I slikke sol på de smukke strande, eller opleve det fantastiske dyreliv på snorkling- eller dykkertur.

Læs mere om hotellet og Zanzibar her

Afrejse fra Billund 23. februar eller 8. marts 2016. Pris pr. person fra kr. 17.998 v/min 2 personer. 15 dages oplevelsesrejse på Zanzibar.

De Vestindiske Øer manifesterer nærmest paradis på jord -I har alt, hvad man kan forestille sig på en eksotisk ø i det caribiske hav. Regnskove, enestående kulinariske oplevelser og idylliske solnedgange ved på de smukke sandstrande.

Se, hvorfor De Vestindiske Øer er paradis på jord

Afrejse fra Aalborg, Karup eller København 29. januar eller 26. februar 2016. Pris pr. person fra kr. 20.998 v/min 2 personer. 15 dages kombinationsrejse med Bravo Tours – en uge på St. Croix og en uge på St. Thomas

Sidste men ikke mindst er der den unikke rejse i Kina. Her rejser du fra Bejing til Shanghai. I vil komme til at opleve, hvordan supermoderne storby og kinesisk tradition smelter sammen i en helt speciel symbiose, som ikke kan opleves mange andre steder på vores smukke planet.

Læs, hvad Kina mere kan byde på her

Afrejse fra København 1. marts 2016. Pris pr. person fra kr. 11.998 v/min 2 personer.

Lige meget, hvilken drømmerejse I vælger, vil I få en enestående oplevelse for livet. Der er noget for enhver smag, så gå ikke glip af de fantastiske tilbud.

Læs mere om drømmerejserne her

Hvad tænker du..?
Flere annoncer