Annonce
27/10-15 10:01; Opdateret: 08/03-16 12:42

Slut året af med en brag på Montra Odder ParkhotelSlut året af med en brag på Montra Odder Parkhotel

Gør din nytårsaften til en helt speciel oplevelse, hvor I ikke behøver at tænke på noget - alt er sørget for, at I skal have en god aften.

storybild

Har I lyst til at opleve en lidt anderledes nytårsaften, hvor I ikke skal røre en finger og dermed slipper for al stressen? Så er dette ophold på Montra Odder Parkhotel lige noget for jer.

Når I ankommer til hotellet, vil der ligge en romantisk pakke klar til jer, som giver en perfekt start på festdagen. Derefter vil der blive serveret en udsøgt 5-retters nytråsmenu inkl. specielt udvalgt vine, der passer til menuen.

Læs mere om nytårsopholdet her

Efter maden vil der blive serveret kaffe/te, chokolade, cognac samt fri bar med øl, vin og vand. Og for at sparke festen i gang vil der være live-musik.

Ved midnat vil der selvfølgelig være fyrværkeri, mousserende vine og kransekage. Men natten er selvfølgelig ikke slut endnu - for natteravnene vil der også vær natmadsbuffet og musik.

Hvis I gerne vil nyde en anderledes og speciel aften sammen i smukke og hyggelige omgivelser, er dette dette tilbud en perfekt mulighed.

Dette får I til jeres perfekte nytårsoplevelse:
1 x overnatning i dobbeltværelse
1 x romantisk pakke på værelset ved ankomst
1 x stor morgenbuffet
1 x aperitif under dronningens nytårstale
1 x 5-retters nytårsmenu inkl. vinmenu
1 x natmadsbuffet
Kaffe/te, chokolade, cognac og fri bar med øl, vin og vand
Fyrværkeri, mousserende vin og kransekage

Din club pris 2.295,- pr. pers. i delt dobbelt værelse

Oplys priskode L210t og rabatkode 2393.

Book dit ophold nu

Ankomst den 31. december 2015

Ingen ekspeditions- og afbestillingsgebyr. Forbehold for udsolgte datoer og trykfejl. Begrænset antal værelser til rådighed. Book opholdet hos Small Danish Hotels på tlf. 7626 1960 hverdage mellem kl. 8.30-16.00.

Hvad tænker du..?
Flere annoncer