Annonce
25/03-15 09:53; Opdateret: 31/03-15 15:42

Tank en uges sol og varme i AlanyaTank en uges sol og varme i Alanya

Nyd dit efterår i varmere himmelstrøg og rejs til en af Tyrkiets mest populære feriedestinationer, Alanya.

storybild

Når sommeren lakker mod enden, og det triste gråvejr tager sit indtog over Danmark, kan du undslippe regnen og kulden med en ferie til Alanya.

Alanya er en feriedestination, der har noget for enhver smag. Byen ligger ud til havet og byder på et stort udbud af restauranter, caféer og barer med en skøn udsigt. Den næsten helårlige solskin, varmen og med en af Tyrkiets bedste badestrande, er Alanya et populært rejsemål for hele familien.

Hvis du har brug for at bevæge dig ud fra solen, er der rig mulighed for at shoppe på livet løs. Alanya er et eldorado for shoppere, hvor du kan finde alt fra tøj og smykker til lædervarer.

Bestil din rejse online her og husk din MX kode: 3831 ved bestilling.

Hotellet smartline Konaktepe er fyldt med atmosfære og er beliggende i rolige omgivelser vest for Alanya. Du kan slikke sol ved hotellets pool eller den tilhørende strand og for børnene er der også legeplads. Hvis du har brug for lidt ekstra forkælelse, så er der også mulighed for at besøge deres spaafdeling.

Dette er en oplagt mulighed for at slippe for det triste danske gråvejr og få tanket op af C-vitamin med sol og varme.

Rejsen er all inclusive og inkluderer:

Fly fra Billund eller København t/r med Thomas Cook Airlines
Mad på fly
Guideservice
Morgenmad
Vand og sodavand
Te og kager


Flyinformation:

Afrejse både fra Billund og København

Bestilling og information:

For bestilling kontakt Spies på tlf.nr. 70 10 42 00 (begrænset antal pladser). Husk at oplyse MX og tur-nr. 3831 ved bestilling.

Flere annoncer