Annonce
23/01-15 15:27; Opdateret: 05/03-15 09:04

Himmerige i SydtysklandHimmerige i Sydtyskland

4-stjernede superiorhotel Sonnenhof står klar til at give jer en ferieoplevelse af de mere luksuriøse

storybild

Her får I værelser med balkon eller terrasse, og der udleveres badekåber til både børn og voksne. Det er bare at sig tilbage og nyde tilværelsen med udendørs og indendørs poolområde, pragtfuld wellnessafdeling, egen golfbane og en fabelagtig udsigt over de disede bjerge og bayerske skove - et panorama, der både kan beundres fra swimmingpoolen udenfor, der er opvarmet hele året, og over et glas bayersk øl på solterrassen.

Se tilbuddet her!

Hotellet ligger højt hævet over byen Lam og lige op ad naturparken Bayerischer Wald og grænsen til Tjekkiet. Området er et sandt tag selv-bord af enestående naturoplevelser, historiske middelalderbyer, Grüss Gott og sydtysk gemütlichkeit. Hvis I kan løsrive jer fra hotellets par 3-golfbane og øvrige aktivitetsprogram, er der oplagte muligheder for vandreture i bjergene eller udflugter med bilen i området, der også har tilnavnet 'Krystalvejen' på grund af de mange glaspusterier og håndværksmæssige traditioner.

6 dages kør selv-ferie på 4-stjernet hotel i Lam, Bayerischer Wald, Tyskland

Pris pr. person i dobbeltværelse (mod skoven) fra 2.799,-

Luksusferie i Sydtyskland inkl.

5 overnatninger
5 x champagnebrunch
4 x 4-retters middag/buffet
1 x gallamiddag
1 x velkomstcocktail
Eftermiddagskaffe og -kage på ankomstdagen
Fri adgang til tennis, badminton, minigolf og billard
Udlån af badekåbe
Fri Wi-Fi
Aktivitetsprogram
Børneklub (3-12 år)
50 % rabat på greenfee

Se tilbuddet her!

Bedømmelse fra en tidligere gæst:

27.12.2014 skrev Susanne Poulsen:
To voksne, to børn i alderen 7 og 10 år, samt en schæferhund på 2 år, planlage en ferie til Lam i syd/øst Tyskland på hotellet Best Western hotel i sommeren 2014.
Vi havde en overnatning på vej der ned i Leipzig, det gav os mulighed for at tage ud til en stor indsø i nærheden, og få brugt benene, her var der et stort badeland i indsøen, naturlegeplads, vandrestier, kondistig og en resturent som opfyldte alles ønsker.
Næste dag ankom vi til hotellet i Lam, her blev vi modtaget som konger og baroner, selv hunden blev modtager med mad og vandskål.
Hotellet var fantastisk, to store pools indendørs, en meget stor pool udendørs med terrasse og en fantastisk udsigt,ud over hele området, idet hotellet lå ca. 1000m over vandets overflade. Et pragtfult stort saunaer og wellesnesområde. Tennisbaner både ude og indendørs, cykel udlejning, golfs baner. børnebiograf, børneklub osv. Kort sagt vi behøvede ikke forlade hotellet, men besluttede af hensyn til hunden, at vi gik de 1000m med til byen hver dag, her fandt vi en natur legeplads for både voksne og børn, som vi brugte flittigt. Turen hjem var en udfordring det gik stejlt opad, men, men hunden var lufter, så vel hjemme på hotellet ca. kl. 1., brugte børnene løs af alle de jatonner de havde fået ved ankomsten, de dækkede alt forbrug lige fra is, sodavand og til et let frokostmåltid.
Morgenmaden og aftensmaden var i en klasse for sig - på en skala fra 1 - 10 var det en klar 10`er. Eftermiddagene gik ved pool området, som også havde flere terrasser både med skygge og sol. En helt fantastisk ferie for en aktiv familie. På vejen hjem to vi, to overnatninger i Braunlaug, svævebanen og mange andre aktiviteter blev afprøvet med stor begejstring. Turen hjem gik rigtigt godt, vejret var let overskyet - rigtigt godt køre vejr og med film og spil til ungerne på bagsædet, kom vi godt hjem, uden brok fra dem.
En tur vi kan anbefale
Mormor, Morfar og to friske unger fra Hedehusene.

Flere annoncer