Annonce
10/05-16 09:30; Opdateret: 06/06-16 10:20

Prøv DriveNow: “Jamen, er det ikke besværligt at tilmelde sig?”Prøv DriveNow: “Jamen, er det ikke besværligt at tilmelde sig?”

Har du bemærket DriveNows BMW’er i gadebilledet? De hvide Bybiler er din ven i nøden, når du ikke har mulighed for at erhverve dig din egen.

storybild

DriveNow er et Bybilskoncept, hvor du hverken skal tænke på parkeringsbilletter, opladningsomkostninger eller vedligeholdelse. Du betaler kun for den tid, du bruger bilen – og der er ingen skjulte gebyrer eller faste udgifter.

Skal jeg blive bilejer?
En bil er dyr i drift, besværlig at vedligeholde og kræver som minimum en parkeringsplads. Drømmen om at blive bilejer er derfor ikke den nemmeste at
opfylde, hvis du for eksempel er studerende eller bor i centrum. Fat mod, for
DriveNow er nær. Hvorfor også nøjes med én bil, når du kan få 400?

Men hvad med registrering: Er det ikke besværligt at melde sig til?

Det korte svar er nej!

Læs mere om DriveNow her

Tilmelding
Når du klikker dig ind på drive-now.dk, bliver du guidet igennem hele registreringsprocessen fra start til slut. Der er fire hurtige trin, hvorefter du bliver ejer af 400 Bybiler, som står til rådighed for dig, når du har brug for det. Færdig! Og bare rolig: DriveNow stiller ingen intimiderende spørgsmål, såsom skostørrelse
eller seksuel orientering.

Når du er færdig med at registrere dig, skal du downloade DriveNows app.Via den skal du uploade et billede af både for- og bagsiden af dit kørekort –og et selfie. Det er vel 2016!

Find din bil
Der står 400 elbiler klar til dig; det gælder bare om at lokalisere dem. Det gør du enten ved at benytte dig af DriveNows app, via drive-now.dk eller book
en bil spontant fra gaden, du tilfældigvis kommer forbi.

Parkér, hvor du vil
Når du er færdig med din køretur, kan du stille bilen på en hvilken som helst offentlig parkeringsplads indenfor Operationsområdet, som ikke er tidsbegrænset med 1 time eller mindre.

BMW i3 – Elektrisk, miljøvenlig og urban køreglæde
BMW i3 er som skabt til Bybilskoncepter. Sæt dig ind og oplev selv, hvordan kørsel i København redefi neres. At køre i BMW i3 med DriveNow er en helt speciel køreoplevelse. Bilens designlinjer vækker helt sikkert også positiv opsigt i bybilledet. Det er en sand fornøjelse for både føreren og passagererne at sidde i en BMW i3 fra DriveNow. DriveNow tilbyder en fl eksibel, miljørigtig og super fed køreoplevelse.

Med BMW i3 kommer du nemt omkring i byens gader, og den er samtidig produceret af miljøvenlige genbrugsmaterialer og samlet på en fabrik drevet af strøm fra vindmøller.

Læs mere og hent dine fri kørslelsminutter her


Flere annoncer