Annonce
17/12-15 23:01

Fire råd: Det skal du tænke over før, du låner pengeFire råd: Det skal du tænke over før, du låner penge

Har du styr på, hvad du skal tænke over, før du låner penge og hvilke lånemuligheder, der passer til dit behov? Vi har samlet nogle gode råd, du kan bruge, inden du beslutter dig.

storybild

Læs om forskellige lånemuligheder her.

Læg et grundigt budget, der kan holde


Et budget lyder måske kedeligt, men det er nok den bedste hjælp, du kan give dig selv. Det sparer dig for ubehagelige overraskelser, og du ved altid, hvor mange penge du har til rådighed. På den måde bliver du ikke fanget med en tom konto, når f.eks. licensen, A-kassen, SU-lånet, tandlægen, mekanikeren eller andet skal betales.

Læs om et fleksibelt lån, der passer dig

Vær ærlig over for dig selv


Når du har lagt et budget, kan du samtidig se dit rådighedsbeløb. Det fortæller dig, om du har plads til flere faste udgifter i din økonomi. En ny fladskærm eller en ferie sydpå er dejlig, men det kan hurtigt blive hverdag igen. Og du finder næppe meget glæde i at sidde alt for stramt i det til daglig. Så vær hellere ærlig over for dig selv, inden du låner, og vurdér, hvor stort dit behov er.

Brug Betalingsservice og undgå rykkergebyrer


Girokort er både dyre, besværlige at bruge og lette at glemme. Med Betalingsservice melder du regningen til én gang, og så bliver pengene automatisk trukket fra din konto én gang om måneden.

Få god hjælp med et budgetskema


Har du brug for et nemt værktøj til at lægge dit privatbudget, kan du hente budgetskemaet herunder. Det giver dig overblik, ganske enkelt og overskuelig.

Bare tast dine indtægter og udgifter ind, og du får det fulde overblik over din økonomi. Skemaet beregner også automatisk dit rådighedsbeløb. Det er kun dig, der kan se de oplysninger du taster ind. Hent budgetskemater her.

Forskellige muligheder for lån
Det er vigtigt, du finder det lån, der passer bedst til dig og dine behov. Det kunne være, du har brug for et lidt mere fleksibelt lån, som PrivatLån Plus, hvor du får et lån, der indretter sig efter dig. Selvom der er en fast lav ydelse fra starten, bestemmer du selv farten: Du kan altid sætte dine afdrag op i en periode - og du kan indfri lånet, hvis din økonomi giver plads til det. Læs om forskellige lånemuligheder her.


Hvad tænker du..?
Flere annoncer