Annonce
26/03-16 10:45; Opdateret: 21/07-16 17:33

Kan to veninder tage på romantisk weekend med Oslobåden?Kan to veninder tage på romantisk weekend med Oslobåden?

“Hvis ikke det havde været underligt at stå og kysse sin bedste veninde på soldækket, mens København forsvandt i horisonten bag os, ja, så havde vi gjort det. Den udsigt. Den gør noget ved folk.”

Bildstrecke im Grossformat »

Det var med ungdommelig iver, at vi en aften spontant besluttede at fejre 15 års venskab med en færgetur til Oslo med DFDS. Som vi talte om den forestående festivitas, blev vi enige om, at kun det bedste var godt nok: Vores forhold skulle
fejres med pomp, pragt – og kahyt med havudsigt!

Turen blev bestilt og med vanlig sarkastisk distance, som kun børn af 90’erne kan mønstre den, spurgte vi hinanden: “Når DFDS lover et ‘minicruise i romantikkens tegn’, gælder det vel for alle, kærestepar eller ej?”

Det skulle vise sig, at vi tog gruelig fejl, og vores fordomme om, at turen ikke kunne være romantisk eller kun er for Hr. og Fru Danmark, ikke blev bekræftet.

Udsigt til glimtende hav
Vi var godt klar over, at vores kahyt på Commodore Class var med udsigt, for det havde vi bestilt, men vi var ikke forberedt på det smukke vue, der mødte os, da vi åbnede døren til vores værelse.

Vi aftalte ikke at gengive den scene, der udspillede sig ved synet af det glimtende hav, der lå og brusede for øjnene af os, men lad os gøre en enkelt undtagelse: Vi skreg! Vi skreg så højt, at det kunne høres på hele båden, alt imens vi henholdsvis dansede og hoppede i dobbeltsengen så puder og dyner fløj om ørerne på os.

Der gik ikke lang tid, før vi åbnede den flaske mousserende vin, der var stillet frem til os. Efterfølgende fandt vi vej til de udendørs arealer, hvor panoramaet for alvor kom til sin ret, og hvis ikke det havde været underligt at stå og kysse sin bedste veninde på soldækket, mens København forsvandt i horisonten bag os, ja, så havde vi gjort det. Den udsigt. Den gør noget ved folk.

Læs mere om minicruise her

Kassandra B. Thylstrup

Mad og drikke, skuffede ikke
På sådan en romantisk venindetur, skal man selvfølgelig også have noget at spise, så efter vi havde fået fyldt vores smukke-udsigt-behov, gik vi i gang med at finkæmme færgens restauranter. Vi nåede forbi tre af slagsen og gik ikke skuffet fra nogle af stederne.

Explorers Steakhouse
Et førsteklasses bøfhus, der serverer mørt kød af Nordamerikansk oprindelse med veludvalgt tilbehør. En velsmagende oplevelse for den steakglade gæst, der sætter pris på en afdæmpet, romtantisk atmosfære – eventuelt med havudsigt.

7 Seas Buffet Restaurant
Færgens buffetrestaurant skuffer ikke med sit madsortiment, der altid tæller både fisk, skaldyr, kød, salater, ost og desserter. Atmosfæren er let og venskabelig. Perfekt for en munter aften i godt selskab.

Columbus Night Club
En natklub med livemusik, dæmpet belysning og herlige drinks: Diskoteket på 8. sal skuffer ikke med sit store dansegulv og små kringelkroge, hvor man kan dyrke den private samtale, når pulsen skal ned efter svingom nummer et, to, tre ...

Derfor må konklusionen og det helt nøgterne svar på spørgsmålet være, "JA, det kan to veninder godt."

Flere annoncer