Annonce
17/11-15 16:59; Opdateret: 21/12-15 14:30

Stay classy for christmasStay classy for christmas

Magasins historie går helt tilbage til 1868, og med tiden har vi set det, der engang var nyt, blive til de klassikere, du kender i dag. Vil du se, hvilke nye og gamle klassikere der er tale om? Kig med i galleriet og bliv inspireret til de tidløse klassikere, du selv skal lægge under træet i år.

Bildstrecke im Grossformat »
Med Royal Copenhagens dekorede stel bliver opdækningen altid en smuk oplevelse. Se hele udvalget fra Royal Copenhagen på Magasin.dk Georg Jensen står for tidløst og moderne design, og deres organiske former og skandinaviske præg tilføjer elegance i ethvert hjem. De ikoniske Kubus lysestager, designet af Mogens Lassen i 1962, har blandt designelskere opnået status som et moderne, internationalt designikon. Bløde plaider i strik og fine farver skaber glæde i de kolde vintermåneder. En pause med en whisky af smukke glas og karaffel er ren feinschmeckeri for livsnydere. Det pyntede, det klassiske, det moderne, det organiske, det guldfarvede, det sølvfarvede – der er nok at vælge imellem, når der skal bestik under juletræet. Giv en gave, der giver den skønne spafornemmelse hver eneste morgen. Giv en gave, der giver daglig luksus. Georg Jensen Damask har gennem generationer designet og fremstillet damaskvævede tekstiler til hjemmet. Smykker er en personlig gave, som altid vækker glæde. Funklende sten i guld og sølv er både klassiske og smukt. Se hele udvalget af smykker på Magasin.dk De skønneste dråber kommer i smukke flakoner – en ægte klassiker under juletræet. Se hele udvalget af dufte på Magasin.dk Klassiske mærker giver klassisk glæde. Med Estée Lauders makeupgaveæske får man alt, hvad der skal bruges til det perfekte look. De bedste gaver kommer ofte i små pakker. Glæd kvinden i dit liv med luksuriøse og sensuelle blonder. Se hele udvalget af lingeri på Magasin.dk Til manden der har alt. Se hele udvalget af herrestrømper på Magasin.dk En god skjorte, et godt slips og en velskåret blazer er de vigtigste elementer i herregarderoben. Sæt god stil på hverdagen med en klassisk skjorte. Printet skjorte fra Selected Homme, 499,95 Lyseblå skjorte fra Bruun & Stengade, 500,- Bordeaux skjorte fra NN.07, 699,- Se hele udvalget af herreskjorter på Magasin.dk Et gavekort til Magasin er en meget værdifuld gave, som giver adgang til hele Magasins univers. Gavekortet pakkes smukt ind, og kan bruges i alle vores forretninger og på

Vil du have flere gode gaveidéer?
Inspirationen til de perfekte gaver er kun et klik væk. På Magasin.dk finder du gaveguides til ham, hende, børn, værtinden og boligen - tjek for eksempel vores gaveguide til boligen her, hvor vi har samlet gaveideer til 150,-, 300,- og 500,-.

LÆS OGSÅ: Tæl ned til jul med tradition

APP dig til de rigtige julegaver
Magasin har lavet en app med gaveforslag, som hjælper dig med at finde julegaverne til hele familien. Læs mere om julegave-app’en her.

Skal Magasins Personlig Shopper finde gaverne for dig?
Med undtagelse af julemanden er der ingen, som kender mere til årets julegaveønsker end Magasins personlige gaveshoppere. Book en julegave-shopper og få hjælp til at finde de perfekte gaver - det er nemt, hurtigt og gratis! Læs mere på Magasin.dk her.

LÆS OGSÅ: Blogger Signe Sjøstrøm guider: 5 julefrokoster - 5 looks

LÆS OGSÅ: Magasin guider til: De 7 mest populære værtindegaver

Hvad tænker du..?