Annonce
19/11-15 17:38; Opdateret: 21/12-15 14:27

Blogger Signe Sjøstrøm guider: 5 julefrokoster - 5 looksBlogger Signe Sjøstrøm guider: 5 julefrokoster - 5 looks

Skal du sidde overfor svigermor ved familiens julefrokost i den samme, lårkorte kjole, som du havde på til julefrokosten med veninderne? Nej vel? Modebloggeren Signe Sjøstrøm giver dig stiltips til julens 5 typer julefrokoster.

storybild

Vil du se alle 5? - Læs hele artiklen her

Office chic julefrokost
Find den perfekte balance mellem arbejde og fest med et julefrokostlook, der passer begge steder. Kontorklassikeren, den hvide skjorte, får et twist, når du bruger den til en højtaljet nederdel - gerne en model med sæsonens fine plisseringer.

Vil du tilføje det lille ekstra? Årets trend er synlige strømper i skoene - jo, den er god nok - og med et par flotte ankelstrømper kan du sætte et personligt præg på din stil. Striber, prikker eller glitter? Festlige fødder er værd at gå efter.

Shop looket her

Tidsløs vinterstil til julefrokosten
Skiftende vintre byder på skiftende trends, men et er sikkert; læder er altid et hit. En læderjakke i et klassisk snit er en investering, som du kan have glæde af i mange år.

Til dig, som savner et alternativ til kjolen, er sæsonens flotte læderleggings et lækkert festlook, som kan styles på et utal af måder. Med et par fine pumps og en kæk clutch bliver dette alternative julefrokostoutfit både feminint og festligt.

Shop looket her

Julefrokost med veninderne
Der må gerne være smæk på farverne og materialerne, når veninderne mødes til den årlige julefrokost. Pelse i pangfarver og striber er sæsonens store must-have, og de findes i masser af budgetvenlige, fake-fur udgaver.

Hvis I skal videre ud i byen, kan du opgradere til et mere sexet look med en kort top i transparente blonder.

Shop looket her

Vil du se, hvordan du kan skabe et fedt look med shapewear, pels og blonder? Se Magasins trendguide til efterårets og vinterens største tendenser her.

En anden fashionista, der har haft spåkuglen fremme i forhold til årets julefrokostlooks, er bloggeren Sandra Willer. Her får du hendes 4 absolutte favoritlooks til at rocke julefrokosterne i 2015.

LÆS OGSÅ: What to wear? - The christmas party edition

LÆS OGSÅ: Tæl ned til jul med tradition

LÆS OGSÅ: Magasin guider til: De 7 mest populære værtindegaver

Hvad tænker du..?