Annonce
22/07-15 08:56; Opdateret: 22/07-16 09:14

Hvad du ønsker, skal du få... se årets populære must-givesHvad du ønsker, skal du få... se årets populære must-gives

Uanset dit budget, er sæsonens julegavegiveri din chance for virkelig at forkæle hende, du holder af. Hvad end du ønsker at bruge under 150 kr. eller over 500 kr., guider vi dig til, hvad du skal ligge under træet til familien i år.

Bildstrecke im Grossformat »

Til hende
En øjenskyggepalet i de fineste nuancer kan du ikke gå galt i byen med, og smukt design til boligen er altid et hit. Hyg om hende med en lun plaid eller en blød morgenkåbe, og put hende i et par dejligt, vamsede slippers, som holder hendes fødder varme på kolde vintermorgener.

Smukt og feminint lingeri fås i hver prisklasse, og det, som du forærer hende, vil hun nok synes, er det smukkeste, hun har haft på.

Bladr igennem ovenstående galleri og find den perfekte gave til konen, kæresten og søsteren såvel som tanten.

Vil du se flere gaver til hende så klik her og se vores gaveguides.

Til ham
Når det gælder gaven til manden, kan du sagtens nøjes med at give lidt, når bare du giver godt. Hold ham varm med en moderigtig fiskerhue i ribstrik, og forær ham en flot kortholder i skind, som han kan have glæde af i mange år fremover.

Overrask ham med en gave, som taler til hans indre legebarn, for en proptrækker er ikke bare en proptrækker - ikke længere i hvert fald - nej, det er et teknologisk veludført vidunderværktøj, som en velforberedt mand ikke kan være foruden. Og med sådan en gadget ved hånden, skal han naturligvis også have de smukke og enkle vinglas, som får looket til at gå op i en højere enhed.

Grib chancen for at iklæde ham det bedste, der findes - for eksempel kan en simpel sweatshirt i de rigtige materialer være lige det, der gør hans hverdag lidt lækrere. Skind og læder er evigt cool, og et par veldesignede herresneakers i læder kan opgradere hans garderobe nu og i flere år fremover.

Skal han virkelig forkæles? Fyld en flot toilettaske i blødt skind med hans yndlingsduft - eller den, som kan blive det.

Vil du se flere gaver til ham så klik her og se vores gaveguides.

Til børnene
I Magasin finder du de bedste mærker til både de mindste og de mellemstore. Hvad end du er på udkig efter lækkert børnetøj eller legetøj i høj kvalitet, har vi det bedste udvalg i landet - uanset dit budget. En ny, flot rygsæk vækker glæde i skolegården, imens aftenerne, som I deler, kan nydes med højtlæsning af gode eventyr. Og hvad med en blød og lun morgenkåbe, som er åh så dejlig at blive svøbt og puttet i efter badet?

Børnemode har større og større betydning, for også de mindste har glæde af at klæde sig personligt og stilfuldt. I dag er der mange lækre mærker til børn, og i Magasin finder du de største og de bedste samlet. Glæd en lille dreng med cool skjorte eller sweatshirt, som ikke alene gør ham til skolens sejeste dreng, men som også er skabt med løb og børneleg for øje. Også de små piger vil elske en smuk kjole - måske i trendy denim? - som kan holde til kreativitet og masser af fart over feltet.

Husk også, at vi i Magasin har lækkert sportsudstyr til de mindste - kender du en, der skal på ferie i sneen?


Vil du se flere gaver til børnene, så klik her og se vores gaveguides.

Vil du have mere inspiration til DIN jul?
Tjek vores store juleunivers på magasin.dk, hvor vi har samlet et væld af guides til vinterens største trends og de gaver, du skal gi’.

Se også vores store online julemagasin, hvor du kan klikke og købe hver vare direkte.

Hvad tænker du..?