Annonce
02/11-16 00:02; Opdateret: 09/10-17 15:01

Her kan du se en is-skulptur med store gevinsterHer kan du se en is-skulptur med store gevinster

Fredag den 04.11.16 opstilles en stor is-skulptur på Kgs. Nytorv ved indgangen til Magasin. Og den er ikke kun til pynt. Læs, hvorfor, og hvad du ellers kan opleve i deres nye beauty-afdeling.

storybild

Festlighederne vil ingen ende tage i Magasins nye, store beauty-univers på Kgs. Nytorv, der tæller mere end 2.000 m2 fyldt med alt, hvad et skønheds-elskende hjerte kan begære.

Du kan blandt andet glæde dig til masser af konkurrencer og spændende events, blandt andet forskønnende lynbehandlinger, læbe-makeovers og meget mere.

Du kan også sørge for at lokkerne bliver festklare i Moroccan Oils Blow Bar, og de dygtige bryn-eksperter fra SEPHORA hjælper dig med at få styr på dine bryn i Brow Baren.

Og for at det ikke skal være løgn, så kan du også være den heldige vinder af en sprit ny Fiat 500. Læs mere om den konkurrence længere nede.

Beauty Shopper
Har du brug for et makeup-mirakel eller lidt beauty-sos? Så prøv en af Magasins dygtige Beauty Shoppere, der kan hjælpe dig med alt inden for skønhed, hår og makeup.

Du kan få masser af inspiration og kyndig vejledning, for de dygtige Beauty Shoppere laver en hudanalyse, så de kan finde de helt rigtige produkter til netop din hud. Det er helt gratis at booke en tid hos Magasins Beauty Shoppere, men hvis du bestiller en tid i denne uge, så bliver du måske den heldige vinder af et gavekort på 500,-.

Du kan læse mere om Magasins Beauty Shopper og bestille en gratis tid her.

Skønne Nadja Bender bærer de glitrende øjne som en sand superstjerne. Vil du også have fingre i lidt lækkerier til makeup-pungen, så kig forbi is-skulpturen på Kgs. Nytorv. Foto: Magasin du Nord

Beauty on the rocks
Fredag den 04. november stiller Magasin en stor is-skulptur op på Kgs. Nytorv ved indgangen til Magasin. Og den er ikke kun til pynt, for vi har frosset en masse kort ind i den, som du kan ombytte til gaver i forretningen.

Når vi nu ikke alle sammen kan se så fortryllende ud som skønne Nadja Bender, så er det godt at vi i stedet kan forsøde tilværelsen med andre ting. Eksempelvis med en helt ny Fiat 500, som en heldig kunde får med hjem – kvit og frit. Foto: Magasin du Nord

Vind en helt ny FIAT 500
Lørdag den 05. november 2016 kan du forvandle dine beauty-køb til en helt ny Fiat 500 Magasin Beauty Edition med dit Goodie Card eller Magasin kort, der på dagen automatisk bliver til lodsedler, når du handler.

Du kan deltage med op til tre bonner, så jo flere skønne køb du gør dig, jo større er dine chancer. Måske bliver du den heldige vinder, der kører afsted i den smarte Fiat 500. En heldig beauty-fan bliver i hvert fald en flot Fiat 500 rigere. Det kan man kalde at køre med stil.

Du kan finde mere information om alle de spændende aktiviteter og læse meget mere om The Great Beauty Party på Magasins blog, Ajour, hvor du også finder portrætter af de mange nye brands og masser af beauty-inspiration.