Annonce
23/12-15 11:11

Her er julegaverne, som ikke skal byttesHer er julegaverne, som ikke skal byttes

Er du på gavejagt i sidste øjeblik, er der hjælp og inspiration at hente. Magasins dygtige team af Personlige Gaveshoppere har lavet den ultimative ønskeseddel med de gaver, som med garanti ikke skal byttes.

Bildstrecke im Grossformat »

Fri fragt og åbent helt til jul
Du kan stadig nå det: Magasin holder åbent ALLE dage indtil lillejuleaften fra 10-22! Handler du på Magasin.dk, så er sidste dag for bestilling den 21. december kl. 23.59 – hvis du skal være sikker på, at dine gaver når frem til juleaften. Og lige nu får du fri fragt på alle dine ordrer!

Bløde pakker med blonder og sløjfer til hende
Der skal også være plads til de mindste og blødeste pakker under træet, for det er trods alt dem, som tænder de størst julelys i øjnene hos den, der pakker gaven op. I Magasin finder du smukt og elegant lingeri til alle budgetter. Varm hendes julehjerte med en smuk natkjole eller et fint sæt med bh og trusser i delikate blonder.


Se hele udvalget af lingeri på Magasin.dk her.

TIP: Lad vores gaveshoppere hjælpe med julegaverne
Savner du hjælp til julegaverne, eller måske inspiration til dit festlook? Magasins Personlige Shoppere guider til både lingeri, bolig, beauty og mode for både mænd og kvinder. Book en julegave-shopper, og finder de perfekte gaver for dig - det er gratis! Læs mere og book din tid på Magasin.dk

Smagfulde smykker
Et smukt smykke er en betænksom og personlig gave, som altid vækker glæde. Overrask hende med de fineste armbånd, halskæder, øreringe og fingerringe, eller giv et lækkert ur, hvis tidløse design gør det til et højt skattet tilbehør - til hver en tid.


Se alle smykker på Magasin.dk her.

Gaveæsker fyldt med glæde
Der er intet så skønt som en gaveæske fuld af lækre og plejende overraskelser til krop og ansigt, men vidste du, at der også gemmer sig store besparelser i gaveæsken?

Du får altid ekstra værdi med en gaveæske – alt, du skal gøre, er at vælge et tema for gaveæsken. Skal den være fyldt med hendes yndlingsduft, selvforkælende anti-age produkter, eller måske plejende luksusprodukter fra et af favoritmærkerne?


Se hele udvalget af julegaveæsker på Magasin.dk her.

Tasker til det hele
Når du giver en taske, giver du samtidig en gave, som modtageren altid mangler. I hvert fald hvis modtageren er en kvinde. For hvis der er noget, en kvinde altid mangler, er det en god taske i et lækkert design, som passer til hendes behov. Giv den perfekte taske, der har plads til det hele på farten, eller en lille og lækker taske, som kan rumme det allermest nødvendige på en bytur.


Se hele udvalget af tasker og punge på Magasin.dk her.

TIP:
En fin clutch kan bruges både som pung og gå-i-byen taske, og med en praktisk strop om håndledet har hun altid styr på sine ting.

Find flere gaveidéer med julegave-app'en
Vidste du, at der findes en app, som hjælper dig med at finde de rigtige julegaver til hele familien? Magasin har lavet en julegave-app, der kan indstilles efter kategorier og budget - du kan hente app’en gratis i App Store.

Hvad tænker du..?