Annonce
11/11-15 16:44; Opdateret: 21/12-15 14:23

Blogger Sandra Willer guider: Fjer, glimmer og velourBlogger Sandra Willer guider: Fjer, glimmer og velour

I jagten på den gode stil til julens fester har Magasin allieret sig med modebloggeren Sandra Willer, som her giver dig hendes bud på årets julefrokostlooks.

storybild

Vil du se flere looks fra Sandra Willer. Læs hele artiklen på Magasin.dk

Få en fjer på
Lad kjolen hænge på bøjlen, for en smuk top og et par alt for lækre læderbukser er måske lige netop det julefrokostlook, der passer til dig? Tilføj et par feminine pumps og en af sæsonens overdådige fjerpelse for et ekstra strejf af glamour!

Shop looket her

Vellystig velour
Vi er HELT forelsket i sæsonens store velourtrend, og denne slå-om top i velour fra Gestuz er en sand vinder. Med denne ene tilføjelse får outfittet et både eksklusivt og legesygt touch - og det er en perfekt kombination i et look til julefrokost.
Brug toppen til et par diskrete læderleggings, som bringer looket ned på jorden.

Shop looket her

Vil du se, hvordan du kan skabe et fedt look med shapewear, pels og blonder? Se Magasins trendguide til efterårets og vinterens største tendenser her.

LÆS OGSÅ: Stay classy for christmas

Shine bright
Julen er hjerternes - og glimmerets - fest. Ulig resten af året, hvor stilen er mere nedtonet, er der virkelig mulighed for at gå all in på glam og glimmer til julens fester! Kombiner den trendy rullekravetop med en nederdel i glimmer, og fuldend det festlige look med et par af sæsonens trendy overknee-støvler.
Husk, at jo mere glimmer og glam, du tilsætter dit outfit, des mere bør du skrue ned for mængden af glimtende accessories.

Shop looket her

En anden fashionista, der har haft spåkuglen fremme i forhold til årets julefrokostlooks, er bloggeren Signe Sjøstrøm. Her får du hendes 5 absolutte favoritlooks til at rocke julefrokosterne i 2015.

LÆS OGSÅ: Tæl ned til jul med tradition

LÆS OGSÅ: What to wear? - The christmas party edition

Hvad tænker du..?