Annonce
15/11-16 00:00; Opdateret: 09/10-17 14:59

Liste: 3 af årets populære modetrends til julefrokostenListe: 3 af årets populære modetrends til julefrokosten

Julens fester er den perfekte anledning til at klæde sig ekstra fint på. Hvis du ikke har fået helt styr på dit julefrokost-outfit, får du her de hotteste looks til festlighederne.

storybild

Hvis du gerne vil undgå tøjkrisen inden julefrokosten, så kan du læse videre her og få de 3 mest populære trends til julefrokosten.

Har du også prøvet at stå i prøverummet et par timer før julefrokosten starter og blive mere og mere frustreret over, at du ikke kan finde den perfekte kjole? Du er langt fra den eneste. Hvis du vil være på forkant i år, kan du her finde inspiration til dit festlook.

Få endnu mere inspiration til julens festlooks og tidens tendenser her

Funklende juveler
Giv dit outfit et eksklusivt look, der leder tankerne hen på ædelstene og skattekister. En af sæsonens helt store tendenser er nemlig fine juvelfarver som smaragdgrøn, rubinrød og rosenlyserød.

Hvis du sætter det sammen med tidens andet store hit, nemlig skinnende stoffer som velour og satin, giver det et ekstra elegant udtryk, og du kan tage fin og funklende til fest.

Den lille sorte eller florlet blomsterprint?
Den sorte cocktail-kjole er en klassiker og sikker vinder. Dette år byder dog også på fantastiske kjoler, der giver den lille sorte kamp til stregen.

I florlette stoffer og med de fineste blomsterprint får du et look, der oser af feminin elegance, og sammen med et par høje hæle er du helt klar til julefrokosten.

Pailletter, blonder og glimmer
Julen er den tid på året, hvor det for alvor er tilladt at være ekstra girly og lade den indre prinsesse får frit spil. Udnyt derfor chancen til at gå hele vejen med funklende pailletter, romantiske blonder og glitrende stoffer.

Dans ud i natten i pailletter fra top til tå med en af sæsonens mange fine pailletkjoler eller brug en højtaljet og ankellang nederdel i glimmer og sæt den sammen med en fin silke- eller blondetop.

Vil du have endnu mere inspiration til julens festlooks, så besøg Magasins blog Ajour, hvor du kan finde endnu mere inspiration til julens fester, makeup og læse spændende artikler om tidens trends og tendenser.