Annonce
08/12-15 16:29; Opdateret: 21/12-15 14:26

Tæl ned til jul med traditionTæl ned til jul med tradition

Ligeså gammel som julen selv er traditionen med at vente, længes og glædes over, at det snart er jul og juleaften. Mens vi venter, forsødes ventetiden med adventsgaver og julekalendere, der kan brygges, spises eller gumles på.

Bildstrecke im Grossformat »

Få styr på adventsgaverne til hele familien
December måned nærmer sig på hastige fjed, men fortvivl ej - På Magasin.dk kan du finde inspiration til adventsgaverne blandt vores mange gaveguides, hvor vi har samlet gaveideer til 150,-, 300,- og 500,-.

LÆS OGSÅ: Magasin guider til: De 7 mest populære værtindegaver

Til hende


Til ham


LÆS OGSÅ: What to wear? - The christmas party edition

Vidste du… Magasin har lavet en gaveguide-app, som hjælper dig med at finde julegaverne til hele familien. Find den helt rigtige gave på en sjov og anderledes måde, eller få inspiration til din egen ønskeliste. Du kan desuden gemme lister med ønsker og gaveidéer og sende dem til dine venner og familie. Hent julegave-app’en i App Store.

Til små piger

Til seje drenge

Den personlige adventskrans
Hygge med familien, sjove stunder og nedtælling til jul. De fire søndage byder på perfekte lejligheder til kreativitet og fællesskab.

Adventskransen er en oplagt mulighed for at være kreativ – og skabe en tradition sammen med resten af familien. Gå til blomsterhandleren og find blomster og flot vintergrønt, der komplimenterer hinanden på fineste vis, og husk det vigtigste ved julehyggen: De varmende, levende lys.

Er du ikke til den traditionelle pynt, så er moderne lysestager, en unik opsats eller innovative lamper flotte og spændende alternativer. Sæt dit eget udtryk i højsædet og skab din helt egen personlige jul.

Se udvalget af lysestager til adventskransen på Magasin.dk her.

LÆS OGSÅ: Blogger Signe Sjøstrøm guider: 5 julefrokoster - 5 looks

Hvad tænker du..?