Annonce
25/05-16 00:00; Opdateret: 23/06-16 09:05

Se godt ud med en personlig shopperSe godt ud med en personlig shopper

Magasin er der altid, når du har brug for det, og de dygtige Personlige Shoppere står klar til at hjælpe dig med at blive helt klar til sommerens mange festlige arrangementer.

storybild

Magasin er fuld af overraskelser, og du kan nemt få styr på både festgarderoben, makeuppen og den helt rigtige gave – alt sammen under samme tag.

Gaver, der glæder
Vil du gerne give den perfekte gave, men har du svært ved at finde på noget? I Magasin de Personlige Gaveshoppere hjælpe dig med at finde den helt rigtige gave til brudeparret, til fødselaren, værtinden eller noget helt fjerde.

Læs mere om Magasins Gaveshoppere her.

Få styr på garderoben
Drop de mange ture i prøverummet med tøj der bare ikke vil det, du vil. I Magasin kan du få hjælp til at få sammensat det helt perfekte outfit fra de dygtige Personlige Shoppere. Så får du nemt og hurtigt fundet både tøj, sko og accessories, så du er klar til sommerens fester.

Læs mere om Magasins Personlige Shoppere her.

Skøn, skønnere, DIG!
Vil du gerne have lidt ny inspiration til festmakeuppen? Eller har du brug for at finde de helt rigtige produkter til din hudtype? I Magasin kan du få hjælp af en Personlig Beauty Shopper, der står klar med professionel vejledning og inspiration til kosmetik, hudpleje og dufte, og kender hele Magasin store skønhedsunivers.

Læs mere om Magasins Beauty Shopper her.

Fra venstre
M.A.C,Viva Glam VI Lipglass – 155,-
Chloé, Eau de Parfume 30 ml. – 460,-
Kiehl’s, Energizing Radiance mask – 280,-
Estée Lauder, Double Wear Stay-in-place makeup SPF 10 – 355,-

Shop flere skønhedsprodukter online her.

Psst…! I Magasin kan du også forkæle dig selv med et hav af luksuriøse skønhedsbehandlinger i forretningerne. Kig forbi til en quick-makeup, få lavet en manicure eller book tid til en fortryllende behandling.

Læs mere om Magasins Beauty behandlinger her.

Magasin er til for dig
Mangler kjolen til festen i morgen eller skal gaven allerede gives i weekenden, så fortvivl ikke. Magasins forretninger har åbent mandag til søndag fra kl. 10.00 – 20.00 og på Magasin.dk kan du shoppe døgnets 24 timer.