Annonce
02/12-15 23:44; Opdateret: 21/12-15 14:25

Magasin spår: 25 gaver, der vil ligge under dit juletræMagasin spår: 25 gaver, der vil ligge under dit juletræ

Har du nogensinde spekuleret over, hvem der vælger det tøj og de varer, som du kan shoppe i Magasin? Netop den opgave varetager vores dygtige indkøbere, som med deres skarpe blik for mode og lækker livsstil udvælger de must-haves, der får os alle til at sukke af længsel efter juleaften.

storybild

Det skal han have
I år kan du give ham gaven af at have god stil. Magasins indkøbere af herremode har samlet seks favoritter til den tidløse basisgarderobe. En lækker skjorte er helt igennem essentiel for den velklædte mand, så hvad med at forære ham en cool model i meleret bomuld?

Han skal naturligvis også have noget at stoppe skjorten ned i, og det er her, at et par casual chinos kommer ind i billedet. Det skandinaviske klima kræver også varmere sager, og en enkel hættetrøje eller pullover kan hurtigt blive hans absolutte yndlingsbeklædning til hverdagen. Top det stilede gadedrengelook af med en flot kasket.


Savner du inspiration til julegaverne?
Magasin.dk har vi samlet guides til alle gaverne, du skal gi’ - her finder du gaveguides til gaverne under 150 kr., 300 kr. og 500 kr. til både ham, hende, værtinden og boligen.

Det skal hun have
Hold hende varm fra inderst til yderst med smukke gaver, der taler til hendes sans for stil såvel som hendes behov for lækre, lune klæder i lag på lag. Den enkle, lange cardigan er perfekt til kolde vinterdage, hvor man ønsker intet andet end at svøbe sig i behagelig strik, imens sæsonens trendy jakker i faux fur sætter farver på. Et dejligt tørklæde er altid et hit, og nu hvor vi er ved accessories, er der intet som en fed lædertaske eller par lækre støvletter i læder, der får smilet frem, når gaven pakkes op. Magasins indkøbere af lingeri har fundet de lækreste sæt i fine blonder, så forær hende et i en farve, du synes er smuk!


Den perfekte gave er kun et swipe væk
Vidste du, at der findes en app, som hjælper dig med at finde de rigtige julegaver til hele familien? Magasin har lavet en julegave-app, der kan indstilles efter kategorier og budget - –du kan hente app’en gratis i App Store.

Gaverne, der hitter til boligen
Et veldækket bord er værd at stile efter, og Magasins indkøbere til bolig og livsstil har samlet deres favoritdesigns, som gør det til en begivenhed at invitere til middag. Når det kommer til tallerkener, bestik og glas, er det de klassiske mønstre og former, der skaber et smukt helhedsindtryk, og med lysestager i tidens flotte, naturlige designs kan du sprede stemning og hygge. Også madlavningen fortjener opmærksomhed, og glæden ved at stå i køkkenet og forberede et lækkert måltid forstærkes med en ægte kokkekniv i skarpeste kvalitet. Årets sunde juicetrend er ikke til at komme udenom, og med en god juicer er der ingen grænser for, hvad ejermanden kan lave saft af.

Lysestage fra Georg Jensen, før 849,-
nu 499,-
Vase fra Georg Jensen, før 599,-
nu 369,-
Juicemaskine fra Hurum, før 4.799,-
nu 2.999,-
Bestik fra WMF, før 1.618,- nu 899,95

Chefkniv fra Global, før 999,95
nu 649,95
Whiskyglas fra Nachtmann, før 299,-
nu 179,-
Tallerken fra Royal Copenhagen, 649,-

Beautygaverne vi ikke kan undvære
Forkæl hende med glæderne ved en gaveæske, som er fyldt med produkter fra yndlingsmærket - eller måske et nyt og ukendt, som har potentiale til at blive det? Gaveæsken er fuld af lækre overraskelser til krop og ansigt, og med de ekstra produkter, som æsken indeholder, er der mange penge at spare. Magasins indkøbere af beauty og skønhed har samlet både de klassiske og nye produkter fra de lækreste mærker, der findes.

Lad vores gaveshoppere finde dine julegaver
Savner du inspiration til julegaverne, eller måske input til dit festlook? Magasins Personlige Shoppere guider til både lingeri, bolig, beauty og mode for både mænd og kvinder. Book en julegave-shopper og få hjælp til at finde de perfekte gaver - det er gratis! Læs mere på Magasin.dk

Hvad tænker du..?