Annonce
26/10-16 00:00; Opdateret: 09/10-17 15:02

Stormagasin åbner ny beautyafdelingStormagasin åbner ny beautyafdeling

Der er dømt fest, farver og 80’er-vibes, når Danmarks største beauty-fest løber af stablen i Magasins nye beautyafdeling. Læs, hvilke ting, du ikke må gå glip af her.

storybild

Hvis vi nu fortæller dig, at du kan slå dig løs i Skandinaviens største beauty-univers, der tæller mere end 2.000 m2 og er spækket med alt, hvad et skønheds-elskende hjerte kan begære, hvad siger du så?

Det bliver nok et stort ”JA TAK”! Og så skal du selvfølgelig lægge vejen forbi en helt nye beautyafdeling i Magasin på Kgs. Nytorv, hvor der i uge 43 og 44 er spækket med events, besøg af internationale beauty-eksperter, masser af gaver og konkurrencer.

Der er masser af lækre præmier i det store Beauty Lottery. Foto: Magasin du Nord

Læs mere om den nye beautyafdeling her

Præmier for mere end en million kroner
I det store Beauty Lottery kan du vinde skønne præmier for mere end en million kroner.

Hver gang du shopper beauty-produkter for 500 kr. i det nye beauty-univers i Magasin på Kgs. Nytorv får du et skrabelod udleveret. Psst …! Der er gevinst på alle skrabelodder.

Skønne Nadja Bender bærer de isblå øjne og glitrende røde læber som en sand superstjerne. Vil du også have fingre i lidt lækkerier til makeup-pungen, så kig forbi is skulpturen på Kgs. Nytorv. Foto: Magasin du Nord

Beauty on the rocks
Fredag den 28. oktober og fredag den 04. november stiller Magasin en stor is-skulptur op på Kgs. Nytorv ved indgangen til Magasin. Og den er ikke kun til pynt, for vi har frosset en masse kort ind i den, som du kan ombytte til gaver i forretningen.

Der er masser af fede events i forretningen, når Magasin fejrer The Great Beauty Party. Du kan eksempelvis få indgraveret dit navn i en smuk læbestift fra Yves Saint Laurent i hele uge 43 i Magasin på Kgs. Nytorv. Foto: Magasin du Nord

Masser af skønne oplevelser
Antallet af oplevelser er skruet op på max, og du kan godt glæde dig til de mange spændende events, der er i Magasin på Kgs. Nytorv.

Fredag den 28. oktober byder vi blandt andet velkommen til stilikonet Pernille Teisbæk og duftekspert Will Andrews, og så kan du glæde dig til at få de sidste nye makeup trends fra M.A.Cs dygtige makeupartist, Massismo Mazzotta og meget mere.

Du kan finde mere information om alle de spændende aktiviteter og læse meget mere om The Great Beauty Party på Magasins blog, Ajour, hvor du også finder portrætter af de mange nye brands og masser af beauty-inspiration.