Annonce
07/12-15 00:00; Opdateret: 21/12-15 14:25

What to wear? - The christmas party editionWhat to wear? - The christmas party edition

Når den festlige sæson banker på døren til dit klædeskab, er det vigtigt, at du har styr på sæsonens trends. Gør garderobestatus med Magasins trendguide til julens 3 største trends og tjek, om du har netop det, du mangler til julens fester.

storybild

Vil du se alle 5 trends? I vores trendguide på magasin.dk kan du se de største trends og mest uimodståelige must-haves til dit festlook lige nu.

LÆS OGSÅ: Stay classy for christmas

Glam og glitter
Vi har glimrende nyt! Glitter-guderne har velsignet os med en festsæson, der stråler og funkler. Gå ikke ned på glam og glitter, for den glitrende vintertrend gælder ikke kun til fest. Glitter er blevet hverdagswear, så nu kan du funkle nat såvel som dag iført glimmer fra top til tå.

Shop looket her

Pels og kimono
Svøb dig lun og lækker i smukt mønstrede kimonoer og vamsede pelse, som begge findes i tusind fantastiske farver denne sæson. I en stor pels, fake såvel som naturlig, kan du bære dig som en ægte 70’er-diva, imens den luksuriøse kimono er festlig og fantastisk som både en let jakke, kjole eller top.

Shop looket her

LÆS OGSÅ: Blogger Sandra Willer guider: Fjer, glimmer og velour

Blonder og plissé
Skru op for det feminine, som denne sæson finder vej til festen i form af delikate blonder og fine folder. De mørke blonder er mystiske og rockede - tør du slå dig løs med top eller body i smukke, transparente blonder? Gå også efter kjoler og højtaljede nederdele med plisseringer, som giver stoffet et smukt og voluminøst fald, der fremhæver din kvindelige figur.

Shop looket her

Lad vores personlige shoppere finde det, du skal bruge:
Savner du inspiration til julegaverne eller outfittet til julens fester? Magasins Personlige Shoppere guider til både lingeri, bolig, beauty og mode for både mænd og kvinder, og konsultationen er gratis! Læs mere på Magasin.dk og book din tid på personligshopper@magasin.dk

Vil du læse mere? I jagten på den gode stil til julens fester har Magasin allieret sig med modebloggeren Sandra Willer, som her giver dig 5 bud på årets julefrokostlooks.

Husk også, at du i novemberudgaven af Magasin onlinemagasin kan læse mere om vinterens største trends.

LÆS OGSÅ: Tæl ned til jul med tradition

Hvad tænker du..?