Annonce
25/04-16 16:51; Opdateret: 03/06-16 16:03

Find det rigtige tilbehør til dit jakkesætFind det rigtige tilbehør til dit jakkesæt

Bælte, sko og slips - alt skal spille og gå op i en højere enhed, når man skal vælge sine accessories til jakkesættet. Læs, hvilken stil man skal køre denne sommer.

storybild

Bryllups-, dåbs- og konfirmationssæsonen er over os med alt, hvad det indebærer af formelle anledninger. Derfor sætter Magasin fokus på DIN stil i jakkesæt, og det tilbehør, der følger med.

Se vores store udvalg af suits og blazere på Magasin.dk her.

Tricket til at bære et suit med stil er at skille sig ud med accessories, som fortæller noget om, hvem du er. Lad dit tilbehør tale for dig med små, personligt udvalgte detaljer som ure, bælte, butterflys, sko og manchetknapper.

Blandt forårets nyheder i herreafdelingen er vores nye herrebælter. Husk, at bæltets farve skal matche dine sko.´

Find dit nye bælte på Magasin.dk her.

Hvad angår skoene kan du vælge et par traditionelt sorte eller brune, men du kan også hoppe i et par fede sneakers som et moderne alternativ til den klassiske herresko.

Find det perfekte par blandt vores store udvalg af herresko på Magasin.dk her.

Hvad siger dit slips om dig? Sikkert ingenting. Om en mand vælger slips eller butterfly, siger muligvis intet om ham, men det har en direkte effekt på, hvor lang tid han er om at blive klar til fest. Så gør dit look i jakkesæt (endnu mere) stilfuldt med slips eller butterfly.

Se udvalget af slips og butterflys på Magasin.dk her.

Stikker din stil i flere retninger?
Book en gratis tid hos Magasins Personlige Shoppere og slip for lange køer og forkerte størrelse.

Når du overlader shoppingen til Magasins dygtige team af Personlige Shoppere, får du hjælp til fornyelse af garderoben og bliver samtidigt klogere på, hvad der klæder dig.


Læs mere og book tid her.