Annonce
16/07-17 11:17; Opdateret: 19/07-17 09:35

Årets mest stilfulde actionfilm er fyldt med cool musikÅrets mest stilfulde actionfilm er fyldt med cool musik

Baby Driver leverer flere af årtiets vildeste biljagter og har, med sin underspillede humor og masser af intens action, et tempo, som vil få dig helt frem på sædet i biografstolen.

storybild

Baby Driver er årets nye kult-film, med bl.a. Kevin Spacey og Jamie Foxx i hovedrollerne.

Forestil dig dette: Der sidder fire gangstere rundt om et bord. Deres boss, Doc, står ved en tavle, hvor han tegner og fortæller – men uden vi kan høre, hvad han siger. I stedet lytter vi med på den funkmusik, som den yngste af de fire, der sidder rundt om bordet, hører i sine hovedtelefoner. De øvrige tre kigger irriteret på den unge fyr, som virker helt fordybet i musikken. Da den ene spørger bossen Doc om, hvad fanden den unge fyr har gang i, bliver han sat på plads: 'He's a good kid and a devil behind the wheel. That's all you need to know', siger den iskolde boss til de andre kumpaner, inden de drager ud mod et nyt, sprængfyldt job.

Læs mere om filmen og køb billetter på kino.dk

Manden med hovedtelefonerne er Baby, og Baby – spillet af upcoming Ansel Elgort – kan køre bil som ingen anden.

Det er udgangspunktet for filmen Baby Driver, som har premiere 29. juni i landets biografer. Og der går ikke mange sekunder i filmen, før pulsen er helt i top. Musikken brager ud af højttalerne, mens vi er vidner til en heftig biljagt, der må være blandt de mest intense i dette årti.

Bag rattet i bilen ser vi Baby, en ung fyr med solbriller. Selv om farten er høj, politibilerne bag ham er mange og situationen virker helt umulig, ser han helt rolig ud. For han er Baby, og hvis der er noget, Baby kan, så er det at køre bil – især når det skal gå hurtigt.

Baby - den ikke-kriminelle kriminel
Men Baby vil dybest set ikke være med som chauffør. Han har bare ikke noget valg, for hans snedige og elegante gangsterboss, Doc, spillet af Kevin Spacey, har en klemme på Baby, der betyder, at han er nødt til at gøre, som bossen befaler. Sådan har det været længe og det er langt fra første gang, Baby kører for Doc. Men snart er det måske den sidste.

Derfor passer det da også perfekt, da han møder den smukke servitrice Debora på sin lokale favoritcafé. De har god kemi, og det eneste, han har lyst til, er at sætte sig ind i en bil og køre langt væk med hende for evigt.

Da Baby får mulighed for at sige fra, tror han, at han endelig er fri af Docs giftige kløer. Men ingenting er, som han regner med, og i stedet for et sidste job bliver han trukket dybere og dybere ind i et spind af forbrydelser, løgne og mord - og flere biljagter, som også inkluderer Debora.

Kult-musik
Musikvalget i filmen er en Tarantino-film værdigt, og det samme er tempoet, som er i top fra første sekund i den stilfulde actionfilm med de mange rappe replikker.
Som bossen Doc siger: 'Folk er vilde med gode bankrøverhistorier, så lad os give dem noget, som er vildt og frækt som ind i helvede, som de kan snakke om over en caffe latte'.

I andre roller ses også Jon Hamm (Mad Men) og Jamie Foxx (Django Unchained, Ray).

Køb billetter til den nye kult-film her

Se traileren til filmen her: