Annonce
03/05-17 08:47; Opdateret: 08/06-17 09:50

5 imponerende facts, du ikke vidste om ’Fast & Furious 8’5 imponerende facts, du ikke vidste om ’Fast & Furious 8’

FILM. Snart har ’Fast & Furious 8’ premiere, og der ser ikke ud til at være sparet på noget i den nyeste film i det legendariske actionunivers.

storybild

(Billede: Matt Kennedy)

Det er ottende film i verdens største film-franchise

’Fast and Furious 7’ var en af de hurtigste film nogensinde til at tjene over en milliard dollar. Det var med til at gøre filmserien til en af de største film-franchises i verden. Ser man på alle de syv første film, har de på verdensplan indtjent omkring 4 milliarder dollar tilsammen.

Læs mere om filmen her

Der er nye megastjerner med i filmen

Det er efterhånden tradition, at actionstjernerne Vin Diesel, Dwayne Johnson og Jason Statham spiller med i de højspændte film om ulovligt gaderæs, og i den nyeste film i rækken er der endda hentet ekstra forstærkninger ind.

Der er nemlig intet mindre end to Oscar-vindere, der aldrig har spillet med i nogen ’The Fast and The Furious’-film før, med på rollelisten.

Helen Mirren, der vandt prisen for bedste kvindelige hovedrolle i 2007 for sin rolle i ’The Queen’, spiller Jason Stathams mor, og Charlize Theron, der vandt for bedste skuespillerinde i 2004 for ’Monster’, spiller en mystisk kvinde, der bliver en stor fristelse for Vin Diesels karakter.

Den er filmet over hele verden

I de tidligere film har actionbragene foregået eksotiske steder som Dubai og Rio de Janeiro, og ’Fast & Furious 8’ holder sig heller ikke tilbage på denne front. Således har holdet bag filmen været både på Cuba, Island og i New York for at filme.

Film-franchisen er kendt for sit høje tempo og de vilde actionscener, som specielt hovedrollerne Dwayne "The Rock" Johnson og Vin Diesel står for.

Bilerne er der (selvfølgelig) ikke sparet på

Godt nok er der store stjerner på rollelisten i den nye film, men man kan godt argumentere for, at de virkelige hovedroller er bilerne. Ud over velkendte lynhurtige sager som Lamborghini og Dodge Charger stiller især det islandske underlag særlige udfordringer til bilernes evner.

Derfor kan biografgængere glæde sig til blandt andet at se et udvalg af særligt isvenlige biler med alt fra snedæk til larvefødder.

Soundtracket er stjernespækket

Nogle af de ypperste pop- og rapstjerner i verden lige nu er at finde på soundtracket til den nye film, og indtil videre er der blevet lavet flotte musikvideoer til numre med henholdsvis Travis Scott og Pitbull.

Videoerne kan findes på YouTube eller på Facebook.com/FastandFuriousDanmark.

’Fast & Furious 8’ har premiere den 13. april.

Se traileren til action-braget her:

Flere annoncer