Annonce
01/02-18 13:44; Opdateret: 13/02-18 15:02

Populær trend: Sådan kan du træne hele kroppen på kun 24 min.Populær trend: Sådan kan du træne hele kroppen på kun 24 min.

En ny populær træningstrend har fundet fæste blandt danskere i alle aldre. Grunden er, at man får en effektiv træning på 24 min., så man sparer tid i hverdagen.

Et nyt år er for mange en god mulighed for en ny start. Vi har derfor ofte store ambitioner på egne veje, men uanset om det handler om at holde op med at ryge, at spise mere fisk eller at gå en rask tur hver uge, så har vores ambitioner det med gå i vasken. Det gælder også, når det kommer til at være mere aktive. Vi har ikke tid til at prioritere at dyrke motion, og det nyeste afsnit af favoritserien ender med at overtrumfe turen ned i fitnesscentret.

Læs mere om LOOP Fitness' træningskoncept her

Den nød har fitnesskæden LOOP Fitness knækket. Med et koncept, der drejer sig om et kort og intenst træningsforløb, som kun tager 24 minutter, og hvor træningsformen er ukompliceret og lettilgængelig, har kæden fået succes.

»Den allerstørste fordel ved LOOP er, at det kun tager 24 minutter. Og så er det et enkelt og effektivt træningskoncept, der er for alle. I LOOP laver man en kombination af styrke- og konditionstræning i maskiner. Der står 16 maskiner i en cirkel, og man træner 45 sekunder på hver maskine, hvorefter man skifter maskine,« siger Kristine Koch, der er daglig leder i LOOP Fitness, og fortsætter:

»Man tager to omgange i cirklen, og på den måde har man efter 24 minutter trænet hele kroppen grundigt igennem. Træningsformen er for alle, og derfor er vores medlemmer også helt almindelige danskere i alle aldre. Det giver en hyggelig og afslappet stemning i centrene.«

Populært valg
LOOPs opskrift er der mange, som er faldet for, og træningsformen, der kaldes cirkeltræning, betyder da også, at alle kan være med, uanset hvilket niveau man starter fra. Træningen er nem at gå til, fordi den er lagt i et helt fast program, og man styrer selv intensiteten af sin træning, efter hvad man evner. Det er endnu nogle af fordelene, man får med LOOP Fitness.

Ud over selve træningen sørger LOOP også for at gøre det nemt på andre måder. Blandt andet er der parkering lige ved døren og omklædningskabiner, som gør det nemt at være inde og ude i en fart. Og ikke mindst er der fokus på, at alle er velkomne i centrene – uanset om man har mere eller mindre erfaring med træning, er ung eller gammel, tyk eller tynd eller hvilket tøj, man vælger at træne i.