Annonce
31/08-17 09:50; Opdateret: 01/02-18 10:46

Ny træningsform: Sådan træner du hele din krop på kun 24 min.Ny træningsform: Sådan træner du hele din krop på kun 24 min.

For mange danskere er manglende tid og valgmulighederne på markedet en barriere for at komme i gang med at træne. Derfor har en populær fitnesskæde succes med at tilbyde enkel og effektiv træning.

storybild

I en verden, hvor alle fra supermarkeder til serviceudbydere konkurrerer om at skabe nye koncepter og produkter, som skal gøre folks liv nemmere, har fitnesskæden LOOP succes med et træningskoncept, som gør træning helt enkelt og tilgængeligt for alle.

Udsigten til at tilbringe flere timer i fitnesscentret med uoverskueligt mange maskiner at vælge imellem kan virke afskrækkende på mange, selvom de egentlig gerne vil i gang med at træne. Det ved man godt i LOOP Fitness, som derfor har sammensat et træningskoncept, som kun tager 24 minutter og tilmed er både effektivt og nemt at gå til.

Læs mere om LOOP Fitness her

Træningen foregår ved 16 forskellige maskiner, som er opstillet i en cirkel. Når man kommer i centret, varmer man først op i fem minutter, og så er man klar til at gå i gang med træningen.

Man hopper ind i træningscirklen et vilkårligt sted og træner på den maskine, indtil der lyder et signal, som betyder, at alle skal skifte til næste maskine i cirklen.

Man skifter hvert 45. sekund, og når man har været hele cirklen igennem to gange, er der gået 24 minutter, og ens krop er blevet trænet effektivt igennem. Efterfølgende kan man så selv vælge, om man vil strække ud, drikke en kop kaffe eller bare tage hjem.

Med denne filosofi er LOOP over de seneste 10 år blevet et særdeles populært træningsvalg herhjemme, hvor der er 83 centre fordelt over hele landet.

Fra starten havde vi en idé om, at vores koncept skulle være for alle, og det skulle være så nemt at gå til, at selv de som aldrig tidligere har trænet, kan komme i gang med at træne. Mange af vores medlemmer siger det egentlig bedst, når de siger, at man bare kan lægge hovedet ved døren, og så gå ind og træne. For vi har tænkt det hele for dem, og så tager det kun 24 minutter. Og det tiltaler rigtig mange,« siger Brian Schneider, administrerende direktør i LOOP Fitness.

Læs mere om cirkeltræning her

Ud over selve træningen, sørger LOOP også for at gøre træning enkelt og nemt på andre fronter. Blandt andet er der fast pris for medlemsabonnement på 199 kr., parkering lige ved døren og omklædningskabiner, som gør det hurtigt at være inde og ude i en fart.

Og ikke mindst er der fokus på, at alle er velkomne i centrene – uanset om man har mere eller mindre erfaring med træning, er ung eller gammel, tyk eller tynd eller hvilket tøj, man kommer i.

Træning i LOOP Fitness
I LOOP får man trænet hele kroppen effektivt igennem på kun 24 minutter.

Det sker på 16 forskellige maskiner, som er opstillet i en cirkel. Hvert 45. sekund lyder en tone, der giver signal om at skifte maskine, og når man har været igennem alle maskinerne to gange, er der gået 24 minutter, og man er trænet igennem.

Sådan ser cirkeltræning ud i LOOP Fitnesskæderne.