Annonce
16/06-16 00:00; Opdateret: 18/06-16 17:25

Daniel Hoff: - Opbevar ikke flæskesvær, hvor der er jord!Daniel Hoff: - Opbevar ikke flæskesvær, hvor der er jord!

KONKURRENCE. I denne uge kan du alle hverdagsaftener klokken 19 blive underholdt og vinde store pengepræmier, når Daniel Hoff er vært for Danmarks Største Live Roulette.

Præmiepuljen bliver større hver eneste dag og på fredag er der hele 50.000 kroner på højkant. Meld dig til på www.vind.mx.dk., og følg med på Facebook.com/metroxpress, hvis du vil forsøde din sommer med lidt ekstra lommepenge. Skattefri, naturligvis

Tirsdagens program
Dagens nyhedstal var 5.000, der er antallet af kroner som Brugsen i Kværndrup har fået i bøde af Fødevarekontrollen, fordi dagligvareforretningen havde opbevaret flæskesvær i en champignonkasse. Det må man ikke!

“Et godt råd fra mig: Opbevar ikke svær, hvor der er jord. Følg mig på Instagram, hvor jeg hedder @danielhoffe, så skal jeg fandeme vise seerne, hvordan man opbevarer dem korrekt,” fortalte Daniel Hoff efter showet, som han i går beværtede helt alene.

En pause var tiltrængt efter mandagens besøg af hukommelseskunstner Mathias Obdrup, der kan huske alt, hvad han har spist og lavet siden 1. januar 2012, og tirsdagens besøg af Holger Hæch, der måske - måske ikke - var nummerblind, men under alle omstændigheder var interesseret i jagt:

“Det var dejligt, at der var fuld fokus på mig i dag. Især efter gæsten i går. Vi gik vist lidt skævt af hinanden. Men det var fedt at tale med alle seerne via Facebook. Jeg tror faktisk ikke, at jeg vil have gæster i studiet længere! Ej, jeg har ikke noget imod at dele mit shine. Måske kommer der en gæst i morgen!”, teasede Daniel Hoff.

Dagens vindertal var 31
Det blev Søren, der løb med præmien, der onsdag lød på 20.000 kroner. Pengene skal bruges på en ferie.

Vil du vinde?
Du kan stadig nå at deltage, for konkurrencen slutter først på fredag. Du melder dig til på www.vind.mx.dk. Og i aften kan du vinde hele 20.000 kr.

OBS: Husk at sidde klar ved telefonen: Tager du den ikke, er der en anden, der napper præmien for næsen af dig.