Annonce
11/01-18 08:00; Opdateret: 06/02-18 11:01

Kender du det? Fire undskyldninger vi bruger for ikke at dyrke motionKender du det? Fire undskyldninger vi bruger for ikke at dyrke motion

Det er let at finde på dårlige undskyldninger, når man helst vil springe træningen over. Men med LOOP Fitness' træningsform virker disse undskyldninger bare ikke.

storybild

Mange af os synes ikke altid, vi kan finde tid til en tur i fitnesscentret. Måske tænker man også, at de der fitnesscentre, det er ikke lige noget for mig, jeg har jo lidt for meget på sidebenene og er slet ikke vant til at komme i fitnesscentre... Undskyldninger er der rigeligt af...

Men med LOOP Fitness’ træningskoncept er træning blevet hurtigt, enkelt og tilgængeligt for alle. LOOP Fitness har nemlig sammensat et program, hvor du på bare 24 minutter træner hele kroppen – i et afslappet træningsmiljø med plads til alle.

Læs mere om LOOP Fitness' træningskoncept her og drop undskyldningerne

Vi har samlet fire undskyldninger for ikke at træne, som ikke virker med LOOP Fitness træningskoncept.

Undskyldning 1: Jeg har ikke tid til at træne

Forkert. Hos LOOP Fitness tager en træning af hele kroppen ikke mere end 24 minutter fra start til slut. Træningen foregår ved 16 forskellige maskiner, som er opstillet i en cirkel. Man hopper ind i cirklen et vilkårligt sted og træner på maskinen, indtil der lyder et signal, hvorefter man skifter til den næste maskine. Man skifter hvert 45. sekund, og når man har været cirklen igennem to gange, er der gået 24 minutter, og kroppen er blevet trænet godt igennem.

Undskyldning 2: Træningscentre er ikke for sådan en som mig

Forkert. LOOP Fitness er for alle – uanset om man har mere eller mindre erfaring med træning, er ung eller gammel , er tyk eller tynd. I alle LOOPs centre er der lagt vægt på at skabe et afslappet miljø, så du får en god oplevelse med din træning.

Undskyldning 3: Jeg kan ikke finde ud af at træne på maskiner

Forkert. Hos LOOP Fitness får du en grundig og kyndig gennemgang af alle maskinerne af en af LOOPs dygtige instruktører. De viser dig, hvordan hver enkelt maskine skal indstilles til den ønskede belastning, og du vil hurtigt opleve, at du er fuldstændig selvkørende.

Undskyldning 4: Jeg svigter min familie, hvis jeg bruger tid i et fitnesscenter

Forkert. Det kan for mange føles som meget tid væk fra familien, hvis man skal nå i træningscentret efter arbejde. Men LOOP Fitness har gjort det nemt for hele familien at træne sammen. I 33 af deres centre er der såkaldte børnecirkler, hvor træningen foregår som forældrenes, bare med maskiner og vægte, der er tilpasset børnenes endnu ikke færdigudviklede fysik. På den måde kan hele familien tilbringe tid sammen, mens de træner.