Annonce
13/06-16 23:59; Opdateret: 16/06-16 10:58

Første gameshow på Facebook-live nogensindeFørste gameshow på Facebook-live nogensinde

KONKURRENCE. I denne uge kan du alle hverdagsaftener klokken 19 blive underholdt og vinde store pengepræmier, når Daniel Hoff er vært for Danmarks Største Live Roulette.

Om du har lyst til at vinde op mod 50.000 kroner eller ej, skal du følge med: Der har nemlig aldrig før været broadcastet et gameshow via Facebook Live, og i går var første gang. Du følger med på Facebook.com/metroxpress.

Dagens program
Mandagens nyhedstal var 85, da dette er antallet af kvadratmeter græs, som vrede borgere i Thorsø er i syv sind over, fordi kommunen ikke slår det, hvorfor det bliver utroligt højt.

Derudover bød showet på underholdene indslag - og gæster. Gårsdagens gæst var hukommelseskunstner Mathias Obdrup, der er Danmarks svar på Rain Man. Det beviste han ved at fortælle Daniel Hoff, hvilken ret mad han spiste 27. februar 2012, hvilket var forloren hare. Obdrup kan huske alt, hvad han har spist og lavet siden 1. januar 2012.

Dagens vindertal var 35
Daniel Hoff ringede til hele tre vindere, der ikke tog telefonen. Ugens første og mindste pengepræmie på 10.000 kroner blev derfor først delt ud i fjerde og sidste forsøg, og den heldige vinder var Lis fra Vallensbæk, der dog ikke turde tro sit held.

"Jeg tror Lis er lidt ældre end mig, så hun har måske ikke helt forstået det. Men jeg kunne lide hende, og jeg føler, at vi fik skabt et bånd. Havde vi mødt hinanden i byen, var der ikke det, det ikke kunne have blevet mellem os," fortæller Daniel Hoff med et glimt i øjet.

Vil du vinde?
Du kan stadig nå at deltage, for konkurrencen slutter først på fredag. Du melder dig til på www.vind.mx.dk.

Husk at sidde klar ved telefonen: Tager du den ikke, er der en anden, der napper præmien for næsen af dig. Måske er det Lis igen?

Kan du ikke vente med at vinde? Så prøv lykken på mariacasino.dk, der hver dag i denne uge fra klokken 15.00 – 03.00 åbner op for det danske roulettebord med store penge- og oplevelsespræmier.