Annonce
17/05-16 07:26; Opdateret: 18/06-16 17:23

Sidste mulighed: I aften kan du vinde 50.000 kr.Sidste mulighed: I aften kan du vinde 50.000 kr.

KONKURRENCE. I denne uge har du alle hverdagsaftener klokken 19 kunne få verdensklasseunderholdning og vinde store pengepræmier, når Daniel Hoff har været vært for Danmarks Største Live Roulette.

Mandag var præmiepuljen på 10.000 kroner - en pengesum, der er vokset sig større fra dag til dag. I aften har du en sidste chance for at vinde lidt ekstra penge til at forsøde sommerferien med, for der er hele 50.000 kroner på højkant. Skattefri, naturligvis.

Meld dig til helt gratis på www.vind.mx.dk og følg med på Facebook.com/metroxpress. I aften går det løs for sidste gang.

Torsdagens program
Dagens nyhedstal var 16, der var antallet af traner talt ved Udkæret på Bornholm. Historien blev bragt af Bornholms Tidende, der også kunne meddele, at der ligeledes var blevet spottet unger. Og som journalisten bag artiklen så vittigt foreslog: “Egentlig burde Udkære vel døbes om til det mere velklingende Tranekæret.”

Derudover var der kærlighed i luften, da de to singler, husreporter Mads Bork og metroxpress egen Joy Fryd vurderede, hvorvidt de ville på date med showets seere eller ej. Mads valgte tre dates og Joy valgte fire.

Aftenens gæst var Gætte Mette, hvis talent det var at kunne gætte antal og ikke tal, som hun fik nævnt for Daniel. Hun skulle f.eks. gætte et antal af solbriller, der befandt sig i en bowle. Hvilket selvfølgelig lykkedes for triple verdensmesteren i tal gætning!

Dagens vindertal var 36
19-årige Bahar vandt de 25.000 kroner og var ikke helt sikker på, hvad pengene skal bruges til. Ved nærmere eftertanke skal en del af pengene dog gå til tøj.

En god nats søvn før finaleprogrammet
Som fortalt er der 50.000 kroner på højkant i aften, og Daniel Hoff ved godt, hvordan han skal forberede sig på finalen:

“Jeg skal først og fremmest have en god nats søvn. Og så skal jeg øve mig i at sige ‘50.000 kroner’ på en god måde. Måske endda på flere sprog! Dansk, spansk, fransk, tysk, indisk. Og så tror jeg, at for at være på dupperne, at så skal jeg ud og jage et dyr, som jeg vil tæmme og tage med i studiet. En hveps måske?”

Vil du vinde?
Du kan stadig nå at deltage, for tilmeldingsfristen er i aften kl. 19. Du melder dig til på www.vind.mx.dk.

Husk at sidde klar ved telefonen: Tager du den ikke, er der en anden, der napper præmien for næsen af dig.