Annonce
30/08-17 09:32; Opdateret: 02/02-18 14:54

Nu indtager kvinderne førersædetNu indtager kvinderne førersædet

Kvinderne sætter sig i førersædet og racer på Jyllands- og Sjællandsringen. Tendensen er tydelig - nu er bilen ikke længere kun mandens domæne, kvinden vil også have indflydelse. Derfor afholder AutoPartner “Kvinde kend din bil” - Et event, der skal give mere viden og erfaring til deltagerne om deres egen bil.

Ved eventet får du mulighed for at stille alle de spørgsmål om din bil, du har til en mekaniker. Foto: AutoPartner Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Kvinder og biler er det nye sort
Kvinder og biler er to ting, der ikke traditionelt er forbundet, men den tendens er ved at vende. "Kvinde kend din bil", som eventet hedder, er en anerkendelse af, at flere og flere kvinder har interesse for biler og et ønske om at kunne klare de helt banale ting på bilen selv. “Kvinderne er begyndt at få en meget større interesse for deres bil. Det er til dels, fordi der er flere singler i Danmark, men simpelthen også fordi, man har fået et område, hvor man også har fået en interesse,” fortæller Sanne Fredsøe, marketingchef hos AutoPartner.

Den store interesse viste sig tydeligt til forårets "Kvinde kend din bil" arrangementer, som hurtigt blev udsolgt.

Få billetter til "Kvinde kend din bil" her

Sjov, spænding og overkommelige udfordringer - i egen bil
"Kvinde kend din bil" er delt op i forskellige etaper, som man skal igennem i løbet af de ca. 4 timer, det varer. Efter velkomst og introduktion til programmet, skal deltagerne igennem en opdateret teorigennemgang, møde et hold af AutoPartners mekanikere, der gavmildt deler ud af tips og tricks til selvhjælp, hvorefter den står på banekørsel i egen bil på nogen af Danmarks største racerbaner, nemlig Jyllands- eller Sjællandsringen, med bl.a. glatbane og bremseøvelser.

Undervejs er der forfriskninger og lækker mad og alt sammen inkluderet i deltagerprisen. Aftenen rundes af med et inspirerende oplæg, som denne gang er med Thomas Skov, der er kendt for sin vittige humor i et utal af programmer.

Ved du, hvordan din bil eller du selv reagerer, når der er glat føre på vejene? Det kan du få testet til eventet på glatbanen.

Dagen igennem vil nogle af branchens mest kompetente motorsagkyndige hjælpe og sikre, at du får et bedre indblik i, hvordan din bil fungerer, og hvad du skal være opmærksom på. Det er et arrangement, som udover det faglige og de praktiske øvelser med garanti vil få gang i lattermusklerne, for det er ikke kedeligt at lære nyt om bilen blandet med en god omgang værkstedshumor.

Vil du med næste gang?
Lyder arrangementet som noget for dig, og måske også din mor, søster, veninde, kollega eller nabo, så er AutoPartner klar med to nye "Kvinde kend din bil" arrangementer på Jyllandsringen den 18. september og Sjællandsringen den 25. september.

Der er begrænset antal pladser til hvert arrangement, så en hurtig tilmelding anbefales.

Køb billetterne til arrangementet nu - klik her

Flere annoncer