Annonce
08/08-17 08:00; Opdateret: 17/08-17 14:56

Sådan laver du sund mad til hele familien på kun 20 min.Sådan laver du sund mad til hele familien på kun 20 min.

Når familien skal have mad på bordet, skal det helst være sund og varieret. Plus, så skal det også være noget, børnene kan lide. Hvis det lyder uoverkommeligt så bare rolig, der findes en løsning.

storybild

Det kan være svært at finde overskud til at lave sund og varieret mad i hverdagen, som hele familien kan lide, når man kommer hjem efter en lang og stressende arbejdsdag. Derfor vælger flere og flere at bestille måltidsløsninger, der leveres lige til hoveddøren, så der er mere tid til familien og sig selv.

Læs mere om sund og varieret kost her

På denne måde behøver man ikke bryde hovedet med, hvad der skal sættes på spisebordet, man skal ikke handle ind og i nogle tilfælde endda heller ikke lave maden.

Det gælder bl.a. leverandører som KOKKENS hverdagsmad, der satser på sunde måltider til hele familien:

Vi har tilberedt maden, så man selv kun skal varme den, måske koge ris, pasta eller snitte grøntsager. Det er udgangspunktet, at vi laver maden, og på den måde giver en hjælpende hånd til de familier, der har travlt.

Med vores kokkekasser skal det ikke tage mere end 20 minutter at lave aftensmad, siger direktør hos KOKKENS hverdagsmad, Anders Engdahl.

Mange vil gerne bruge tiden på noget andet end at handle ind og lave mad, ikke mindst inden børnene skal videre til deres fritidsaktiviteter. En sund måltidsløsning frigiver ikke kun tid i familien, den giver også god samvittighed.


Det kan være udfordrende at lave mad, som både børn og voksne er interesseret i at spise. Og de fleste har nok oplevet, at det heller ikke altid er nemt at få børnene til at spise de sundeste råvarer på tallerkenen.

Derfor har vi populære klassikere som boller i karry, tarteletter og frikadeller på menuen. Man har mulighed for at skifte op til to retter ud, hvis der er noget i madplanen, der ikke lige falder i familiens smag.”, siger Anders Engdahl.

Læs mere om sund og varieret kost her

Så meget mad smider danskerne ud om året
Så meget mad smider danskerne ud om året

Madtips: 3 råd til at lave sund mad på 30 min.
Madtips: 3 råd til at lave sund mad på 30 min.

Nem hverdag: Sådan laver du aftensmad på under 30 min.
Nem hverdag: Sådan laver du aftensmad på under 30 min.

Flere annoncer