Annonce
15/08-17 00:01; Opdateret: 24/08-17 16:20

Nem hverdag: Sådan laver du aftensmad på under 30 min.Nem hverdag: Sådan laver du aftensmad på under 30 min.

Du kender det sikkert godt. Efter en lang arbejdsdag skal der hurtigt handles ind.

storybild

Med KOKKENS hverdagsmad kan du lave sund mad til hele familien på meget kort tid. Arkivfoto: Scanpix

Du suser rundt mellem kølemontrerne og de andre handlende i et forsøg på at finde inspiration til aftenens menu, men det er sjældent det tidspunkt, man træffer de bedste beslutninger.

Så bliver det meget fristende at gribe ned efter det første og bedste takeaway-mad, der ligger i nærheden, men det er ikke uden dårlig samvittighed, da det ikke altid er den sundeste løsning for din familie.

Læs, hvordan du laver nemt og hurtig kvalitetsmad her

Heldigvis kan nemt og hurtigt sagtens betyde sund og hjemmelavet mad. Varieret mad tilberedt af råvarer af høj kvalitet behøver ikke at være tidskrævende, dyrt eller besværligt, som man måske forestiller sig.

KOKKENS hverdagsmads kokkekasser tilbyder en gylden middelvej, fordi de frigiver kvalitetstid til efterhånden rigtigt mange danske familier.

En kasse kan være en hjælpende hånd i hverdagen, da du hverken skal finde ud af, hvad I skal spise, handle ind eller lave det hele selv.

Med en kokkekasse får du gode råvarer, som du kun skal snitte, varme og servere.

En god smagsoplevelse afhænger af råvarernes kvalitet og friskhed. Kun med gode råvarer kan der tilberedes et godt aftensmåltid. Grøntsagerne skal strutte af sprødhed, og kødet skal være super friskt. Vi går efter grøntsager, der er i sæson, og økologi, når det giver værdi," siger Line Lund, der er kok og udvikler hos KOKKENS hverdagsmad.

Se madplanen med de lækre måltider for næste uge her

Flere annoncer