Annonce
30/09-16 09:26; Opdateret: 24/10-16 09:18

Nem hverdag: Sådan laver du kvalitetsmad på under 30 min.Nem hverdag: Sådan laver du kvalitetsmad på under 30 min.

Du kender det sikkert godt. Efter arbejde skal du hurtigt ind og købe de sidste ingredienser til aftensmaden, men kølemontren er tom og dit barn skråler fordi, det er sulten.

storybild

Med KOKKENS hverdagsmad kan du lave sund mad til hele familien på meget kort tid.

Så bliver det meget fristende at gribe ned efter det første og bedste takeaway-mad, der ligger i nærheden, men det er ikke uden dårlig samvittighed, da det ikke altid er den sundeste løsning for din familie.

Læs, hvordan du laver nemt og hurtig kvalitetsmad her

Heldigvis kan nemt og hurtigt sagtens betyde sundt og hjemmelavet. Varieret mad tilberedt af råvarer af høj kvalitet behøver ikke at være tidskrævende, dyrt eller besværligt.

Og den gyldne middelvej med en kokkekasse frigiver kvalitetstid til efterhånden rigtigt mange danske familier.

En kasse kan være en hjælpende hånd i hverdagen, da du hverken skal finde ud af, hvad I skal spise, handle ind eller lave det hele selv.

Med en kokkekasse fra KOKKENS hverdagsmad får du gode råvarer, og du skal kun snitte, varme og servere.

"En god smagsoplevelse afhænger af råvarernes kvalitet og friskhed. Kun med gode råvarer kan der tilberedes et godt aftensmåltid. Grøntsagerne skal strutte af sprødhed, og kødet skal være super friskt.

Vi går efter grøntsager, der er i sæson, og økologi, når det giver værdi," siger Line Lund, der er kok og udvikler hos KOKKENS hverdagsmad.

Se madplanen med de lækre måltider for næste uge her