Annonce
07/09-17 08:43; Opdateret: 12/10-17 12:39

Apple gør klar til største iPhone lancering nogensindeApple gør klar til største iPhone lancering nogensinde

Mange mennesker har ventet i længe på, at den nye iPhone skal lanceres. Nu er tidspunktet meget tæt på, og du kan se lanceringen live. Læs med i artiklen og find ud af hvordan.

storybild

Apple kommer snart med en stor nyhed, som du kan se live på MX og BT. Arkivfoto: Scanpix

Så skete det endelig; Apple har sendt invitationer ud til deres event i Cupertino tirsdag d. 12 september – og ikke bare er det i Cupertino, men også i Apples nye enorme hovedkvarter. Det er også med et af de mest ventede produkter fra Apple nogensinde – den telefon, der indtil nu er gået under navnet ”iPhone 8”, men som formentlig faktisk kommer til at hedde iPhone X (10).

Derudover er der også udsigt til to lidt mere traditionelle iPhones med stort set samme design som dette års modeller bortset fra en glasbagside i stedet for metal - og så en del nye features. I hvert fald går rygterne på bedre kamera, trådløs opladning og en hurtigere processor.

Få alle dine nyheder inden for elektronik her

BT og metroxpress sender live
Under eventet vil BT og metroxpress sende live fra studiet på Pilestræde i København, hvor tv-vært Thomas Skov og digital trendekspert hos Elektronista Media Christiane Vejlø vil være værter og levere en optakt til programmet, samt masser af historie på Apple og iPhone serien. I Californien vil iNPUT’s chefredaktør Torben Vognsen også være med på en live forbindelse, klar til at give dig al stemningen fra stedet – og nogle af de allerførste indtryk af Apples nye, enorme hovedkvarter. Han vil også efter lanceringen kigge på de nye produkter og give seerne indblik i førstehåndsindtrykket når han står med den nye topmodel i hånden.

Helt unikt vil Thomas Skov og Christiane Vejlø stå for at kommentere lanceringen, hvilket vil give den helt rigtige blanding af stor viden og indsigt i elektronik peppet op med den skæve vinkel fra Thomas Skov.

Flere nye produkter
Ud over de tre telefoner skal du også kigge med, hvis du er på jagt efter et nyt smartwatch eller har et 4K tv og gerne vil have Apple TV i 4K også – for rygterne svirrer om både et nyt Apple TV og et nyt Apple Watch med indbygget 4G så det kan klare sig uden telefon.

Du kan se med både på BT.dk, MX.dk og på vores Facebooksider.
Flere annoncer