Annonce
22/05-17 14:04; Opdateret: 17/10-17 09:32

7 aktiviteter til din ferie, så du IKKE keder dig7 aktiviteter til din ferie, så du IKKE keder dig

ALSIDIGT. Over sommeren er Limfjorden spækket med liv og spændende aktiviteter for alle aldre.

storybild

Limfjorden er bl.a. kendt for sine østers og muslinger, men vidste du, at man f.eks. også kan surfe?!

Aktiv ferie
Både på og omkring Limfjorden er forholdene perfekte til at holde en ferie, hvor man ikke bare sidder stille.

På vandet er lystfiskeri naturligvis en oplagt beskæftigelse på grund af det rige dyreliv i fjorden, der blandt andet har gjort den kendt som et af de bedste steder for havørredfiskeri i Danmark. Uanset om du er begynder eller øvet, er der masser af perfekte steder til lystfiskeri.

Vil du gerne have pulsen lidt mere i vejret, kan du for eksempel hoppe på et surfbræt. Fjorden har nemlig en lang række steder med mulighed for at surfe selv og modtage undervisning, hvis man har behov for det.

Få mere information om, hvad du eller kan lave ved Limfjorden her

Holder man sig på landjorden, behøver man dog ikke fortvivle. Her er der flere afmærkede vandreruter, hvor man kan nyde områdets overvældende natur.

Har du taget cyklen med på ferie, er der også ruter til det, der er indrettet, så man er sikker på at komme igennem varierende landskaber. Det er naturligvis også muligt at leje cykler ved Limfjorden.

Spiller du golf, er der en lang række baner, du kan prøve kræfter med i området – og her kan man naturligvis også få undervisning, hvis man har behov for det.

Der er aktiviteter for enhver smag ved Limfjorden. Er du mere til den aktive ferie, er der mange gode cykelruter ved Limfjorden.

Fascinerende fortællinger
Et så historisk og kulturrigt område som Limfjordslandet gemmer naturligvis på mange gode fortællinger. Og med udgangspunkt i dem, er der blevet lavet en række udflugter inden for forskellige emner.

Fødevarefortællingerne tager de besøgende på tur gennem lokalproduktioner af blandt andet vin, øl og mejeriprodukter. Kultur- og byfortællinger drejer sig blandt andet om ’den Japanske Have’ i Struer samt kunst og historie i Holstebro.

Limfjordsfortællinger er i høj grad velegnet til de yngste og drejer sig blandt andet om østersfiskeri i fjorden, og naturfortællinger gør de tilhørende klogere på det fantastiske landskab omkring Limfjorden og al det dyreliv, man finder i dette smukke område.

Der er rig mulighed for at lystfiske for både øvet og begynder ved Limfjorden.

Store smage
Limfjorden er kendt for sine østers og muslinger, men det er ikke kun selve fjorden, der gør området til en gastronomisk oplevelse. I Limfjordslandet bliver der nemlig dyrket en lang række råvarer, som man kan smage på og købe i forskellige landbrug og butikker i området. For at fejre det fantastiske madudvalg er sansefestivalen ’Sans’ blevet skabt, og den har udviklet sig til at være én af Danmarks mest populære fødevarefestivaler. I år afholdes festivalen den 12. august.

Limfjorden er kendt for sine østers og muslinger, men der er også mange andre fantastiske råvarer fra området. Dette kan du se ved madfestivalen "Sans".

Flere annoncer