Annonce
30/07-15 00:00; Opdateret: 03/09-15 16:16

Back to workBack to work

Dress for success

storybild

Tro os, vi er heller ikke vilde med tanken om, at sommerferien er slut. De fleste af os skal tilbage på arbejde, og det betyder, at det lette sommertøj skal byttes ud med tøj til kontoret. Derfor har vi fundet inspiration til, hvordan du kan give din arbejdsgarderobe en overhaling, og hvordan du med få midler kan upgrade dit look fra dag til aften.


Billederne er taget i samarbejde med Fashion-post.

Dag:
Et par herreinspirerede sko og en skjorte skaber et klassisk look med et twist. Du kan gøre outfittet mere casual ved at rulle ærmerne på skjorten op og tilføje dine yndlings accessories.

Aften upgrade:
En detaljeret jakke kan give et klassisk look et twist, og gør basis items som skjorte og jeans en smule mere festlige. Tilføj et par stilletter og din aften upgrade er fuldent.

Vi har foldet buksekanten lidt op, så man kan ane anklerne - det gør dem lidt mere sommerlige, og giver samtidig et personligt strejf. Skjorten er den perfekte baggrund til den iøjefaldende kappe, der også bare kan svinges over skulderen.


Jeans
Skjorte
Taske
Armbånd
Sko
Ørestikker
Stiletter
Kappe

Dag:
En sweatshirt og hvide sneakers skaber en casual kontrast til pencil-nederdelen. Kvasterne på tasken er referencer til sæsonens populære 70’er tendens. Hvide sneakers nedtoner leopard-mønsteret og lader kontasterne mødes.


Billederne er taget i samarbejde med Fashion-post.

Aften upgrade:
En mørk læbestift kan gøre underværker til aftenlooket og med et par støvletter og en statement halskæde sættes et festligt præg på sweatshirten.


Nederdel 
Sweatshirt
Sko
Taske
Iphone cover
Halskæde
Støvlet
Læbestift

2 looks vi elsker
Pigede prikker

Ur
Nederdel
T-shirt
Taske
Sko
Læbestift

Rene linjer

T-shirt
Jeans
Blazer
Taske
Sko

Få løbende inspiration. Følg os på Instagram @magasindunord

LÆS OGSÅ: Verden rundt med Magasin

LÆS OGSÅ: Magasin elsker 70’erne

LÆS OGSÅ: Fashion week i Magasin

Hvad tænker du..?
Flere annoncer