Annonce
25/01-17 00:00; Opdateret: 08/06-17 09:40

3 grunde til at børn SKAL have mobil3 grunde til at børn SKAL have mobil

DIGITALT. Forældre bliver mere trygge, når deres børn har mobiltelefoner. Her er de fire vigtigste grunde.

storybild

Undersøgelser viser, at forældre bliver mere trygge, når deres børn har fået en mobil.

Det gør det nemmere at holde kontakten


Den helt store fordel ved at give sit barn en mobiltelefon har altid været, at man kan få kontakt til barnet når som helst.

Ønsker man ikke, at barnet skal have mobilen på sig konstant, kan man i stedet aftale faste tidspunkter, hvor man ringer sammen.

Se et mobilabonnement, der er tilpasset til børn på Oister.dk her

Du kan altid vide, hvor dine børn er


Det kan være rart for forældre ikke at være i tvivl om, hvor børnene befinder sig. Til det er smartphones et fantastisk redskab. I dag er der ofte indbygget GPS- og ’find min telefon’-funktioner i mobiler, men der eksisterer også apps, der er endnu bedre til at vise, hvor børnene befinder sig.

En gratis app som Glympse er for eksempel lavet til at kunne dele en telefons GPS-position. Med andre ord kan man blot installere app’en på sin egen og sit barns mobiltelefon, og herefter vil man altid kunne tjekke, hvor den anden mobilen befinder sig.

Man kan tilrettelægge et børnevenligt abonnement


Før i tiden var mobilabonnementer så dyre, at det kun var få forældre, der kunne forsvare at lade deres børn have en mobiltelefon. Sådan er det imidlertid ikke længere.

Generelt bruger børn sjældent deres mobil til at ringe, og man kan eventuelt aftale, at de skal være på WiFi når de går på YouTube eller spiller online.

Derfor er det som forældre oplagt at lave sådanne aftaler med sit barn, så man med fordel kan købe et børneabonnement, der har et lavt indhold af data og tale.

Det er muligt at indstille begrænsninger på telefonen


Fra tid til anden har der været historier om børn, der er kommet til at købe ting på deres mobiltelefon, så de ved et uheld har brugt mange af deres forældres penge.

I dag er det heldigvis let at sætte begrænsninger på mobilen, så du har kontrol over, at dit barn ikke kommer til at bruge penge på apps, ringe til dyre telefonnumre eller lignende.

Det er naturligvis muligt også at tilslutte saldokontrol, så mobilen ikke kan bruge flere penge, hvis abonnementet går i nul.

Flere annoncer