Annonce
11/12-16 14:39; Opdateret: 09/10-17 14:55

Disse 3 farver er sæsonens modetrendDisse 3 farver er sæsonens modetrend

Selvom sort er både klassisk og flot, så gør farver et eller andet ved den mørke vintergarderobe. Brug forskellige farver til at pifte dine juleoutfits op, så du er klar til julens mange fester.

storybild

Smukke materialer som skinnende satin og velour gør sig rigtig godt til julefesten. Foto: Magasin du Nord

Julen er lige rundt om hjørnet, og du har måske så travlt med gaveindkøb, indpakning og forberedelse af julemiddagen, at du slet ikke har tænkt over, hvad du skal have på til decembers mange fester. Derfor har vi samlet nogle af de største trends lige nu, der passer perfekt til et smukt jule-look.

Få tips til styling og meget mere på Magasins blog, Ajour, her

Blomster er hot, hot, HOT lige nu, og hvad med at droppe den klassiske ”lille sorte” ud med en smuk blomstret kjole? Foto: Magasin du Nord

Feminin Flora
Blomsterprint er super populært, og det er ikke længere noget, der hører sommeren til. De fine flora-prints, broderier og abstrakte blomster har fundet vej til vintergarderoben, og det er noget vi kan lide.

De sorte styles har fået en blomstrende opdatering, og de smukke, mørke blomsterkjoler passer perfekt til julens fester. Gå efter styles med et mix af sæsonens hotteste materialer; blonder, velour og florlette stoffer, og top med et par flotte høje hæle.

Rød er nok den mest julede farve af alle og passer perfekt til julens mange fester. Foto: Magasin du Nord

Hjerternes fest
Væk opsigt til julens fester i julemandens yndlingsfarve; rød. Den røde farve er ikke til at komme uden om i julen og symboliserer både kærlighed, passion og lidenskab, hvilket passer perfekt til de mange julefester i løbet af december.

Gå efter et helt sæt i flotte røde nuancer, eller brug den hotte farve som lidt ekstra krydderi til dit outfit.

Grøn hitter både i garderoben og i boligindretningen, så glæd dig til grønne gaver under juletræet. Foto: Magasin du Nord.

Go green
Den grønne farve har fået ekstra opmærksomhed denne sæson, og især de dybe flaskegrønne nuancer er meget populære.

Brug den grønne farve som alternativ til navy, og kombiner den gerne med nogle af julens andre smukke farver, som eksempelvis rød eller bordeaux.

Læs om endnu flere trends og få tips til styling og meget mere på Magasins blog, Ajour.

Flere annoncer