Annonce
01/05-17 09:02; Opdateret: 22/05-17 11:09

Sådan sikrer du dig din næste lønforhøjelseSådan sikrer du dig din næste lønforhøjelse

JOB. Det kræver en indsats at udvikle sig på sit job, men der er både personlige og professionelle gevinster at hente ved at gøre den ekstra indsats.

storybild

Der er mange gode grunde til efter- eller videreunddannelse. Udover den faglige gevinst, så påpeger flere eksperter, at arbejdsglæden forøges.

Man får ny viden

Man kan udvikle sig professionelt på mange måder. At efteruddanne sig er én mulighed, men man kan også arbejde på at udvikle sig i sit nuværende job eller prøve at finde et helt nyt arbejde.

Fælles for disse muligheder er, at man ikke står stille i sit arbejdsliv. Derimod tilegner man sig ny viden og dermed nye kvalifikationer, der kan være med til at udvikle dig både fagligt og personligt.

Læs mere om, hvordan du kan udvikle dig fagligt og personligt her

Ens opgaver udvikler sig

En ny undersøgelse fra HK viser, at 37 procent af medlemmerne ikke tror, de løser de samme arbejdsopgaver om fem år, og at 30 procent håber på, at de når mere spændende arbejdsopgaver med efter- eller videreuddannelse.

For at få sparring til den helt rette efter- og videreuddannelse kan det betale sig at kontakte HK, da fagforeningen kender til både dit fag og udviklingen på jobmarkedet. Sådan kan man udvikle sig professionelt og få en både udfordrende og spændende hverdag.

Det kan føre til lønforhøjelse

Nye kvalifikationer og nye arbejdsopgaver kan naturligvis også føre til nye tal på lønsedlen. Flere undersøgelser på området viser, at det med tiden vil føre til en højere løn, hvis man sørger for at udvikle sine professionelle kompetencer.

Arbejdsglæden forøges

Flere eksperter påpeger, at det styrker trivslen på arbejdspladsen, hvis medarbejdere udvikler sig fagligt. Uanset hvilket job man befinder sig i, kan det altså give mere glæde i dagligdagen, hvis man føler, at man udvikler sig fagligt.

Med andre ord handler det ikke kun om at optimere sine professionelle muligheder, men også om noget så simpelt som at være glad for at gå på arbejde.

Man udvikler sig personligt

En professionel udvikling forplanter sig også på det private plan. Ved at lave noget, der giver én glæde i hverdagen, får man nemlig mere energi og et øget selvværd, så det er ikke blot på arbejdspladsen, udviklingen gavner.Flere annoncer