Annonce
26/03-15 06:00; Opdateret: 27/03-15 16:59

Betaler du for meget for dit mobiltelefoni?Betaler du for meget for dit mobiltelefoni?

Langt de fleste danskere kan få dækket deres mobil forbrug for under 100 kr. om måneden

storybild

Mange danskere holder fast i det samme teleselskab gennem adskillige år, men på grund af den hårde priskrig der er, teleselskaberne imellem, kan det sjældent betale sig at være loyal over for ét bestemt teleselskab.

Der er de seneste år dukket mange konkurrencedygtige spillere frem på markedet, og man kan i dag komme rigtig langt for 100 kr. om måneden. For at skabe et samlet overblik over markedet for mobilabonnementer kan man med fordel anvende den gratis og uvildige sammenligningsportal, Samlino.dk. På få sekunder kan du få en oversigt over de bedste tilbud på markedet, og ved at skifte mobilabonnement kan du spare op til flere tusinde kroner årligt!

Ved en sammenligning af mobilabonnementer med minimum 8 timers tale og 5 GB data, har vi fundet frem til de tre bedste tilbud på markedet netop nu.

Top tre - bedste tilbud på markedet til under 100 kr.:

- Klik her for at se listen, hvis du er på mobil.

"Oister leverer mest taletid og data til forbrugeren til den billigste pris. Call Me har til gengæld de mest loyale kunder, bl.a. fordi de har valgt altid at opgradere deres eksisterende kunder til det bedste abonnement. Det betyder, at man som Call Me kunde, ikke bliver snydt, når teleselskabet kører nye kampagner, men at man altid har den bedste løsning. Kombineret med god kundeservice, en stærk pris og ingen binding, mener jeg, at Call Me har et rigtig stærkt mobilprodukt".
- Robert Glæsel, Partner hos Samlino.dk.

Med 10 timers taletid kan du tale 20 minutter om dagen, og for 8 GB data kan du f.eks.:

• Uploade 130 billeder til Facebook
• Besøge 210 hjemmesider
• Lytte til 6 timers musikstreaming
• Se 30 YouTube-videoer

... om dagen!

Med andre ord kan du snakke to timer i telefon om ugen og streame adskillige hundrede musiknumre uden at overskride taletids- og datagrænsen.

Du kan desuden sammenligne mange flere mobilabonnementer på Samlino.dk, som allerede har været benyttet af mere end 200.000 danskere.

Sammenligningsportalen tilbyder gratis, uafhængig og hurtig markedssammenligning, og det har aldrig været lettere for danske forbrugere at spare penge på de faste udgifter!


Flere annoncer