Annonce
09/10-16 12:12; Opdateret: 09/10-17 15:02

Ny modetrend: Glamourøs og rock på samme tidNy modetrend: Glamourøs og rock på samme tid

Den glamourøse og rå stil, Rock Chick, er favoritten blandt de store stilikoner, og i den nye YouTube-serie, Styleduellen, tager to hold den seje rockede stil under kærlig behandling.

storybild

Bloggeren, Sandra Willer, er en kamæleon, når det kommer til stil. Hun kan bære stort set alt, men hun er nu ekstraordinær cool i det glam-rockede outfit på billedet. Foto: Blogbysandra.dk

Nogle af verdens største stilikoner, Kate Moss og Georgia May Jagger, er vilde med den seje, rockede stil, og nu har de dygtige YouTubere også taget stilen til sig.

Hvis du også gerne vil have lidt ekstra rock og glamour ind i din efterårsgarderobe, så skal du bare kigge med her, hvor vi viser dig nogle af de sejeste rock-items denne sæson og giver tips til ægte Rock Chick styling.

Læs mere om Styleduellen på Magasins blog, Ajour, her.

Det behøver ikke se helt så sort ud
Du behøver ikke afskrive den det rockede look, selvom du måske synes, at sort på sort er lidt dystert. Du kan nemlig sagtens få den rå og glamourøse stil uden at hoppe i sort fra top til tå. Mix gerne forskellige materialer og udtryk, og kombiner med lækre rockede accessories.

Maria Jernov, der står bag bloggen af samme navn, er super cool i en rocket nederdel med en helt klassisk skjortekjole under. Ved at tilføje looket lidt farve med den blå base, virker outfittet knap så hårdt. Foto: Mariajernov.com

I’m with the band
En af de nok vigtigste items i en Rock Chick garderobe er band t-shirts. Hvad end du er til Rolling Stones eller Bieber, så giver fan-trøjerne et casual twist til dit look. Sæt den sammen med et par ripped jeans og hank op i yndlingstasken (den med nitter, selvfølgelig). Voila!

Sandra Willer er hoppet i en oversize Justin Bieber trøje kombineret med en rå taske. Foto: Blogbysandra.dk

Lady-like med et twist af rock
Er den rå stil liiidt for dyster? Så kombiner den med nogle mere feminine styles. De rockede elementer, som eksempelvis en læderjakke med frynser eller et par rå boots, giver et cool twist til både kjoler og buksedragter.

Vil du se eller gense sidste uges afsnit af Styleduellen? Så klik her, og se de super seje YouTubere dyste mod hinanden i en hæsblæsende styling-konkurrence. Du kan også se Julia Sofia blive udfordret i en Style Challenge af Magasin her. Hvis du vil se endnu flere cool looks og læse meget mere om Styleduellen, så klik ind på Magasins blog, Ajour.

LÆS OGSÅ: Liste: 3 ting, du skal eje for at følge efterårets trends

Flere annoncer