Annonce
21/09-16 10:39; Opdateret: 21/09-17 10:46

Den nemme vej til en god studiestartDen nemme vej til en god studiestart

Computerudstyr, bogindkøb og medlemskab af en A-kasse er blot nogle af de ting, der helst skal være styr på i forbindelse med studiestart. Læs her, hvordan du bedst kommer i gang med din studietid.

storybild

Group of multi ethnic students walking in a city (Billede: Andrejs Pidjass)

Du er formentlig 100 procent fokuseret på, hvordan dit hår skal sidde. Og det er forståeligt nok. Vi dømmer hinanden lynhurtigt, og i første omgang sker det på baggrund af udseendet, så selvfølgelig skal manken sidde rigtigt – ingen tvivl om det. På den anden side af håropsætningen venter der imidlertid opgaver, der i næsten lige så høj grad kan være medvirkende til, at du får en god studiestart. Vi taler indkøb af computerudstyr, bogindkøb og medlemskab af en A-kasse – rimelig kedelige emner i forhold til svære beslutninger om valg af tøj og sko, men bid i det sure æble og tak dig selv senere. Det er indsatsen værd!

Sørg for at du har det rette udstyr
Det rigtige computerudstyr er alt andet end lige end nødvendighed på stort set samtlige studier i dag. Dagene, hvor pen og papir kunne gøre det ud for essentielt udstyr, er for længst forbi, og du kan have nok så moderne hår, hvis du samtidigt render rundt med et oldtidslevn af en computer – så kan det formentlig være lige meget. Hos www.wupti.com klæder de dig på med computerudstyr, der ikke bare er up to date, men samtidigt lækkert at se på. Om du er til Apple eller PC er som bekendt et spørgsmål om religion, men hos wupti.com servicerer de alle, så her er der både Lenovo, Asus og MacBook Pro.

Sørg for at tænke det hele igennem
Lad os lige spole tiden fire, fem eller seks år frem. Du har formentlig en klar idé om, at du efter endt uddannelse skal ud og vælge dig et job. Og du er jo både dygtig, flittig og har helt enestående karaktertræk, så der er frit valg på alle hylder, ikk’? Det håber vi. Hvis livet mod forventning spænder ben og alt ikke flasker sig, kan det være en rigtig god ide at være medlem af en a-kasse. Hér er du nemlig sikret, at du stadig kan betale din husleje og skaffe mad til bordet, hvis tingene ikke forløber helt som planlagt. Melder du dig ind umiddelbart efter studiestart – og senest et år før du dimitterer – kan du få dagpenge fra dag ét efter færdiggjort uddannelse. Overvej det lige. Du finder en a-kasse her.

Og så tilbage til håret! Du ved det sikkert allerede, men vi tager den lige én gang til for prins Knud: Højeste hårmode dikterer knivskarp page hos kvinderne og cool Steve McQueen-look til mændene. Sådan! Rigtig god studiestart.

Flere annoncer