Annonce
15/06-17 16:28; Opdateret: 17/10-17 09:31

Her finder du Europas smukkeste have uden at forlade DanmarkHer finder du Europas smukkeste have uden at forlade Danmark

SMUKT. Fyn har høstet en flot international hæder i den velrenommerede ’The Luxury Travel Guide’, men hvad er det egentlig, man kan opleve på den smukke ø?

storybild

På Fyn finder du ikke bare en af Danmarks, men også hele Europas smukkeste haver.

Fyn har nogle af de smukkeste haver i verden. I hvert fald har det internationale rejsemagasin ’The Luxury Travel Guide’ kåret øen til ’Garden Destination of the Year 2017’, hvilket betyder, at den danske ø i år bliver fremhævet foran alle andre destinationer med smukke haver.

I sin begrundelse for valget har rejsemagasinet fremhævet de smukke bakkede landskaber, de mange grønne oaser, som blandt andet er tilgængelige ved en stor del af Fyns 123 herregårde og slotte, samt de mange forskellige afgrøder og den frodige jord.

Og vælger man at tage på ferie til Fyn, kan man nyde have-paradiset på mange forskellige måder.

Læs mere om, hvordan du kan holde ferie på Fyn på visitfyn.dk

For det første er der et væld af muligheder for at overnatte. Vil man helst sove i det fri eller i en campingvogn, er der nemlig masser af plads til det, men flere af øens fantastiske slotte har overnatningsmuligheder. Og som ’The Luxury Travel Guide’ også har bemærket, har mange af disse slotte tilhørende haver, der er skønne at gå ture i.

De lokale råvarer, der også er et vartegn for Fyn, bør man naturligvis også bruge lidt tid på at nyde under sit ferieophold. Blandt andet asparges, kirsebær og æbler har fantastiske forhold på øen, men også lokalt kød og øl er af højeste kvalitet.

Er man interesseret i virkelig at komme tæt på afgrøder og produktion, kan man for eksempel melde sig til en food tour, hvor man kommer ud til de lokale producenter, eller man kan tage på et af de fynske høstmarkeder, hvor man virkelig kan smage på øens varer.

Vil man gerne smage fin gastronomi baseret på de lokale råvarer, er der flere toprestauranter at vælge imellem. Både Falsled Kro, Lieffroy i Nyborg og Pasfall i Odense har nemlig fokus på at lave mad ud fra et lokalt perspektiv.

Der er dog også rigeligt med aktiviteter på øen, der kan få pulsen op. Alt afhængigt af ens interesser kan man nemlig både sejle i kajak, vandre, klatre, fiske eller tage en tur på stranden.

Og er det danske sommervejr ikke i top, kan museer som Brandts, Faaborg Museum og Johannes Larsen Museet underholde dig i tørvejr.

Besøg Visitfyn.dk for at læse mere om Fyns mange tilbud og muligheder.

Flere annoncer