Annonce
01/02-17 00:00; Opdateret: 08/06-17 09:40

Dette er de 6 fedeste børne-apps til mobilenDette er de 6 fedeste børne-apps til mobilen

DIGITALT. Mobiltelefonen kan underholde, aktivere og faktisk også lære børn lidt af hvert. Her er seks gode apps til at udfordre børnene.

storybild

Mange kender spillet Pokémon GO, men der er mange andre sjove og lærerige apps til børn. Se, hvilke i artiklen.

Lock2learn

For mange forældre kan det være en bekymring, at deres børn bruger mobiltelefonen til underholdning, som ikke lærer dem noget. Det gør Lock2learn app’en noget ved.

Som forælder kan du nemlig tidsindstille, hvornår app’en skal låse mobilen. Når mobiltelefonen låses kan børnene kun åbne den ved at besvare små regnestykker, ord-problemer eller andre lærerige opgaver.

Her kan du læse om et mobilabonnement, der er tilpasset til børn på Oister.dk her

Maneno

Denne app er designet til at få børn i alderen 5 til 10 år til at læse minimum 15 minutter om dagen. Maneno hjælper undervejs og motiverer børnene til at læse.

App’en kan bruges i forbindelse med skolen, og forældre har også mulighed for at følge med i børnenes udvikling gennem en såkaldt ’læselog’.

Think Rolls 2

I 2016 vandt denne app Google Play Award for bedste familie-app. Think Rolls 2 er et spil, der foregår i et børnevenligt 2D-univers, hvor børnene skal bruge deres forståelse af principper som tyngdekraft, opdrift eller acceleration til at løse opgaver.

Spillet kan indstilles i forskellige sværhedsgrader, så alle børn mellem 3 og 8 år kan være med.

Monument Valley

Monument Valley er en spil-app, der har vundet priser for både design og gameplay. Spillet egner sig både til de lidt ældre børn og deres forældre.

Hovedrollen i spillet er en lille prinsesse, der skal klare sig gennem 10 forskellige baner, der alle udfordrer spillerens logiske tænkning og kreativitet.

Pokémon Go

Sidste år blev denne app en stor trend blandt børn og voksne verden over, og det er der god grund til. Spillet udfordrer brugerne til at finde Pokémon-figurer i den virkelige gennem deres smartphones.

På den måde kommer spillerne udenfor, og bliver aktiveret til at opdage forskellige områder i deres lokalområde i jagten på de mange Pokémons.

Hama Universe

Af logiske grunde er det ikke alle steder, man kan tage perler og perleplader med sig. App’en Hama Universe er et digitalt alternativ, så børnene nemt kan lave perleplader på mobilen.

Flere annoncer