Annonce
08/05-17 12:01; Opdateret: 08/09-17 15:21

Her er løsningen på alle dine computerproblemerHer er løsningen på alle dine computerproblemer

DIGITALT. Med det danske firma Dukas nye produkt bliver alle irritationer ved din computer elimineret. Her kan du se hvordan.

storybild

Duka kan hjælpe dig med dine computerproblemer og med Duka Pro er du altid kun et telefonopkald væk fra at få hjælp. Arkivfoto Scanpix

Langsom opstart
Bare fordi man har investeret i en splinterny computer, betyder det ikke nødvendigvis, at man er klar til at bruge den med det samme. Mange computere kræver nemlig, at man bruger tid på en række installationer og freeware, før man reelt kan komme i gang. Det er der imidlertid ikke noget af med Duka Pro. Computeren kommer nemlig helt klar til brug, så alt, man skal gøre, er at tænde den.

Få mere information om, hvordan du får løs dine computerproblemer her

Konstante opdateringer
Software på computere bliver hele tiden udviklet, og det fører til, at computerejere tit bliver bedt om at opdatere deres programmer. Denne type påmindelser kan være irriterende, og reagerer man ikke på dem, kan der faktisk være funktioner på computeren, der stopper helt med at virke. Dukas teknologi sørger for, at computeren selv opdaterer. På denne måde bliver man ikke forstyrret og mangler aldrig en opdatering.

Irriterende pop-ups
En tur rundt på internettet kan hurtigt føre til en lang række uønskede meddelelser på skærmen i form af forskellige pop-ups, men også de pop-ups på computerens skrivebord, som beder dig opdatere et program, kan være uoverskuelige. Med Duka Pro er der taget hånd om pop-ups og fejlmeddelelser fra start af, så du ikke behøver lægge tid og energi i at komme af med alle de ekstra vinduer.

Du skal ikke være bekymret for, at dette sker med din computer, da du altid kan ringe til Duka, som kan hjælpe dig videre med problemet.


Manglende essentielle programmer
En ny computer er som oftest skøn at arbejde på, men der kan hurtigt komme skår i glæden, når man skal til at skrive, lave et regneark eller noget tredje og pludselig finder ud af, at man har glemt at købe Office-pakken. I stedet for at skulle stå i den situation og pludselig skulle have ekstra penge op af lommen, er man garderet, når man vælger Duka. Her følger Office 365 nemlig med automatisk, så man er klar til at bruge alle de praktiske programmer.

Besvær med backup
Der er efterhånden ingen tvivl om at det er en god ide at sikkerhedskopiere ens harddisk løbende, så man ikke mister data, hvis der skulle gå noget galt med computeren. Det er imidlertid ikke alle, der har teknologien til at kunne gøre dette, men med Duka Pro bliver der automatisk lavet backups af indholdet på din maskine.

Behjælpsom kundeservice
Skulle der opstå en situation, som du ikke selv kan finde ud af at løse, har Duka en mere end almindeligt behjælpsom kundeservice, der sidder klar ved telefonerne fra mandag til lørdag.

Flere annoncer