Annonce
05/09-17 15:18; Opdateret: 12/10-17 12:38

Video: 10 år med iPhone - husker du den første?Video: 10 år med iPhone - husker du den første?

Så er der mindre end en uge til Apple event – hvor vi forhåbentlig bliver præsenteret for en spritny iPhone. I år er det ti år siden den første model blev sat på hylderne, så vi forventer en fest, når Tim Cook går på scenen.

Herover kan du se en kort gennemgang af iPhones historie gennem de ti år, hvor den, som salig Steve Jobs forudsage, kom til at ændre verden. Der var en tid inden – og en tid efter iPhone. Bare spørg Nokia, Motorola, Blackberry og alle de andre mobilproducenter som måtte se deres forretning smuldre fra en dag til den næste.

Læs mere her

Lækkerier i posen
Ud over mindst én iPhone – der tales i øjeblikket om tre, nemlig iPhone 8, 8 Plus og iPhone X – så forventes det, at Apple også vil lancere en 4K-udgave af Apple TV og en ny udgave af Apple Watch.

BT og metroxpress sender live
BT og metroxpress sender live fra studiet i Pilestræde under lanceringen på tirsdag. iNPUT er - i øvrigt som det eneste danske medie – på plads i det nye Steve Jobs Theatre i San Francisco, når Tim Cook går på scenen, og derfra er Torben Vognsen live igennem til studiet, hvor digital trendekspert hos Elektronista Media Christiane Vejlø og tv-vært Thomas Skov er klar til at guide seerne igennem aftenens lancering. Udsendelsen begynder kl. 18.30.
Flere annoncer