Annonce
19/07-17 09:07; Opdateret: 28/08-17 14:18

5 tegn på, at du er en ægte gamer5 tegn på, at du er en ægte gamer

GAMING. Der var en gang, hvor gaming kun var for de få og – ofte – lidt nørdede mænd, der sjældent blev hyldet i offentligheden for deres evner bag en skærm. Sådan er det ikke længere.

storybild

Du er en rigtig gamer, hvis du omtaler din fødselsdag som at gå et level up. Foto: SG Shot/Shutterstock

Gaming er forlængst blevet et monsterhit og omtales i dag af mange på linje med fodbold og andre topsportsgrene.
På samme tid er de dygtigste i de forskellige eSports-genrer forlængst blevet feterede superstjerner, der tjener tocifrede millionbeløb om året for at dyrke deres passion.

ESport er hele grundlaget for denne udvikling, hvor gamere på konkurrenceplan kan dyste på deres evner. Både bag skærmen derhjemme – men også til store events med tusindvis af tilskuere. Og Danske Spil har længe tilbudt odds på mange genrer af eSport.
Men spiller du selv blot for sjov, eller er du blevet en rigtig gamer? Læs med herunder og test dig selv.

Brug din viden og odds på eSport her

De tre M’er er det vigtigste i dit liv

Du har fundet ud af, at de tre M’er er afgørende for din performance. Uden Monitor, Mus og Måtte i topkvalitet, fungerer dit spil ikke. Derfor bruger du konstant tid på at optimere dit udstyr, og du tøver ikke med at slå til, når din yndlingsmus er sat ned til 1.000 kr.

Du bliver ikke længere ældre

Alder er ikke længere noget, du bekymrer dig om. I stedet omtaler du stolt din årlige fødselsdag, som om at du er gået et ’level up’.

Du er begyndt at tjene penge på at oddse

Fodbold var aldrig din favoritsport, og når du spillede penge på kampe, endte du ofte med at tabe. Men din viden omkring eSport er nu så stor, at du oftere vinder end taber, og det er blevet en god forretning at oddse.

Dine venner tror, du motioner og spiser sundt for at se godt ud

Virkeligheden er, at du har fundet ud af, at det forbedrer dit spil og gør dig skarpere bag skærmen – også i de sene nattetimer – hvis din krop er i topform.

Du ser optimistisk på russisk
hacking

Skide være med det amerikanske valg, tænker du. Det var meget værre, da russerne
hackede LOL og fik dit værelse til at lyde som en internetacafé i Moskva. Men du ser det fra den lyse side: Russisk er nu det tredje fremmedsprog, du taler flydende – og der skulle efter sigende være gode penge i russisk eSport, så du behøver aldrig gå på arbejde igen.

Flere annoncer