Annonce
16/01-17 10:55; Opdateret: 15/03-17 13:43

Sådan får du glæde af amerikanske rabatterSådan får du glæde af amerikanske rabatter

SMART. Papirarbejdet bliver ofte en hovedpine ved onlinekøb af amerikanske varer, men hjemmesiden ShopUSA.com overflødiggører det helt.

storybild

Ved at købe dine produkter gennem Shop USA, kan du få glæde af de kæmpe besparelser, det amerikanske marked kan give dig.

Det kan være vanvittigt irriterende at have lavet en onlinebestilling, men først efterfølgende finde ud af, at fragt, told og moms gør købet væsentligt dyrere end først beregnet. Men på hjemmesiden ShopUSA.com er det muligt at få den samlede pris inden den endelige bestilling.

Få mere information om ShopUSA.com her

Mere end 120.000 danskere er allerede registreret sig på hjemmesiden, der giver mulighed for at bestille varer fra enhver amerikansk onlineshop til Danmark – nemt, billigt og lovligt.

Du får altså dine amerikanske varer leveret til din valgte adresse i Danmark helt uden at skulle kæmpe med Post Nord eller Skat, og den fulde pris får du at se, inden du laver din bestilling.

Det er nemt at oprette en profil på hjemmesiden, hvorefter der altså er mulighed for at bestille varer fra en hvilken som helst amerikansk hjemmeside.

På den måde kan brugerne nyde godt af de amerikanske priser, der til tider kan være væsentligt lavere end de danske, og også det store udvalg, de amerikanske onlinebutikker kan byde på.

Og der kan sagtens være store besparelser at hente – især hvis man er beregnende med sine indkøb.

Danskerne går især efter elektroniske produkter, legetøj, mærkevaretøj, sko og kosmetik. Og med de konstante store udsalg i USA, som Black Friday, får man nærmest kastet tingene i nakken. Og varerne på udsalg skifter hele tiden, så bliv ikke ærgerlig, hvis den vare, du leder efter, ikke er på udsalg – det kan være, den er det i morgen," siger Michael Brønnum Boye, der er administrerende direktør i ShopUSA og formentlig en af dem i Danmark, som ved allermest om amerikansk detailhandel.

Leveringstiden på varer bestilt gennem ShopUSA.com afhænger af, hvilken fragtmetode, man har valgt: Express (1-2 dage), flyfragt (5-6 dage) eller skibsfragt (5-6 uger).

Læs mere her

Fremgangsmåden er, at varerne, som man har bestilt fra en amerikansk onlineshop, bliver sendt til en postadresse i Virginia Beach, hvorfra de bliver videresendt til Danmark.

Hvis man laver flere små indkøb fra flere forskellige amerikanske webshops, giver ShopUSA.com for øvrigt muligheden for at samle dem i én forsendelse, så omkostningerne bliver holdt nede.

Flere annoncer