Annonce
01/08-17 11:45; Opdateret: 08/08-17 13:15

Derfor skal du tage på spaferie i NordtysklandDerfor skal du tage på spaferie i Nordtyskland

Kan man rive et par dage ud af kalenderen, er spa og wellness noget, der kan give et hurtigt energi-boost. Mange danskere ved dog ikke, hvor tæt på, man kan finde de fantastiske spaoplevelser - og det endda til en god pris.

storybild

I Tyskland har spa, wellness og vandland for børnene været populære i mange år, og det er sikkert derfor, udvalget er så stort. Samtidig ligger mange af de gode spasteder langs nordkysten af Tyskland, hvilket gør, at man typisk ikke bare har adgang til lækre spaoplevelser, men også kan nyde skønne udsigter, flotte naturområder og hyggelige sandstrande. Der er desuden mange flotte søer i det nordtyske, som får omgivelserne til at ligne rene landskabsmalerier. Men hvor skal man tage hen?

Tager man bilen og en kort færgetur med Scandlines enten via Gedser-Rostock eller Rødby-Puttgarden, er man hurtigt i Tyskland, og så er det bare om at parkere bilen og aktivere badetøjet. Her giver vi nogle forslag til gode spasteder i det nordtyske.

Lundenbergsand – luksus under stråtaget
Lundebergsand er et landligt idyllisk spahotel i den tyske by, Husum, i regionen Nordfrisland. Her er både spa- og wellness i store mængder, for eksempel har de et Watt’n Spa, hvor man kan komme ned i gear i dampbadet, saunaen og panoramapoolen. Stedet tilbyder selvfølgelig også massage, skønhedsbehandlinger og privat jacuzzi.

Lundebergsand ligger ud til kysten, hvor man kan opleve det smukke naturområde på en afstressende gåtur.

Få mere inspiration her og læs om hotellet her

Adresse: Lundenbergweg 3, 25813 Simonsberg

Hotel Neptun – kongen af spa i Nordtyskland
En af de helt store mastodonter, når det kommer til lækre spahoteller med ekstraordinært flotte udsigter, er Hotel Neptun i Warnemünde – cirka 10 kilometer fra færgelejet i Rostock. Her er der et 2.400 kvadratmeter stort spaområde på det 5-stjernede hotel. Der er masser af muligheder for at tilkøbe behandlinger, og hvis vejret er til det, skal man bare lige uden for døren, så har man hvide sandstrande så langt, øjet rækker.

Stranden er i øvrigt et gennemgående tema hos Hotel Neptun – værelserne har udsigt over stranden, der er restauranter med hav- og sandblik, og så er der selvfølgelig en panoramabar på 19. etage, hvorfra man også kan nyde udsigten.
Udover stranden er der også en hyggelig strandpromenade, man kan opleve, og man er hurtigt i Stralsund, der er en utrolig hyggelig by.

I forhold til danske priser får man meget for pengene hos Hotel Neptun - en weekendovernatning for to voksne i et standardværelse koster eksempelvis fra 1.900,- DKK.
Det er muligt, Neptun er havets konge, men Hotel Neptun er kongen af spa.

Få mere inspiration her og læs mere om hotel Neptun her

Adresse: Seestr. 19, 18119 Warnemünde

Vitalia Seehotel – opbyggelig spaoplevelse
Hos Vitalia Seehotel er fokus på naturlige, økologiske produkter, og der står skønhedseksperter og massører klar til at justere ens sjæl og krop på plads igen efter en lang arbejdsuge. De lover ligefrem, at de vil gøre deres bedste for at ’bygge’ en op igen, og det er vel svært at modstå. Man kan teste dem blandt andet på deres ayurvediske massage, græske Thalasso-spa og egyptiske kleopatra-bad.

Hotellet ligger i Bad Segeberg mellem Hamborg og Lübeck med udsigt til Grosser Segeberger See. Både Hamborg og Lübeck har masser af kultur-, restaurant- og shoppingmuligheder, så man kan kombinere de afslappende timer i spaen med oplevelser i de to byer.

Se mere om, hvilke wellness muligheder Nordtyskland kan byde på her og læs mere om hotellet her

Adresse: Am Kurpark 3, 23795 Bad Segeberg

Altes Stahlwerk Business & Lifestyle Hotel
En af fordelene ved at give sig selv et ophold på Altes Stahlwerk Business & Lifestyle Hotel er, at man kan kombinere to fantastiske ting – nemlig en virkelig god spaoplevelse med en omgang solid shopping. Altes Stahlwerk ligger nemlig i Neumünster uden for Hamborg, hvor også det store designeroutlet McArthurGlen ligger.

Altes Stahlwerk er oprindeligt et gammelt stålværk, der for få år siden har gennemgået en omfattende renovering. Hotellet er moderne og lækkert, og spaafdelingen tilbyder som det eneste i Tyskland behandlinger med plejeserien Skin Biology Therapy (SBT).

Man rammer Altes Stahlwerk efter halvanden times kørsel fra færgelejet i Puttgarden, så man kan sagtens lande i spaen fredag efter arbejde og eventuelt nå et smut ind til Hamborg lørdag.

Se mere her og læs om Altes Stahlwerk her

Adresse: Rendsburger Strasse 81, 24537 Neumünster

Flere annoncer